Lauantai 23.3.2019 Nimipäivät: Akseli ja Axel
VIIKON KYSYMYS
UUTISET
BLOGIT

Kiuruvesi-lehden blogistit jakavat elämänsä kohokohdat sekä ei niin mahtavat kokemuksensa.
VIERASKYNÄ
FACEBOOK
INSTAGRAM
@kiuruvesilehti

Kevättä ilmassa

Helmi Laitinen Helmi Laitinen

11.05.2016

ON kiva kun kevät alkaakin jo enteillä kesää, eikö? Koivut ovat jo hiirenkorvilla ja joka puolella on vihreää. Kesä on ainakin minusta paras vuoden aika, tosi paljon kaikkea tekemistä. Tuntuu kuin olisi kesällä spontaanimpi ja muutenkin iloisempi kuin talvella tai syksyllä, silloin on niin pimeää.

JA kohta alkaa kesälomakin, jes! Tämä lukuvuosi on kyllä mennyt tosi nopeasti, mutta totta kai kesäloma on ihan paikallaan. Ja ansaittu!

LOMALLA aion olla mahdollisimman paljon ulkona, kun vain kerkeän. Olenkin sopinut itseni kanssa, että kesällä suoritan vähintään 10 asiaa, joita en ole ennen kokeillut tai en ole uskaltanut tehdä. Saahan sitten nähdä mitä keksin! Ja koska tulevasta kesästä on sään puolesta lupailtu harvinaisen lämmintä ja aurinkoista, toivottavasti rusketunkin hyvin!

AION myös olla paljon kavereideni kanssa ja heidän kanssaan varmasti saamme paljon unohtumattomia muistoja kesästä. Toivottavasti tästä kesästä tulee edes hieman yhtä tapahtumarikas kuin viime kesästä, vaikka tuskinpa tänä kesänä lähden sentään kielimatkalle!
 

 


Takaisin

Ei kommentteja.

Jätä kommentti

Nimi
Email
Kommentti
Varmistus:
päivitä kuva klikkamalla