Keskiviikko 23.1.2019 Nimipäivät: Eine, Eini, Enni, Ingegerd ja Ingela
VIIKON KYSYMYS
UUTISET
BLOGIT

Kiuruvesi-lehden blogistit jakavat elämänsä kohokohdat sekä ei niin mahtavat kokemuksensa.
FACEBOOK
INSTAGRAM
@kiuruvesilehti

Teatterikärpäsen purema toi rohkeutta

Helmi Laitinen Helmi Laitinen

01.06.2016

TEATTERI. Juuri nyt ei ainakaan tule mieleeni parempaa harrastusta. Ainakin minulle se sopii tosi hyvin. Ennen olin tosi ujo uusien ihmisten seurassa ja uusissa tilanteissa. Kun vajaa vuosi sitten aloitin teatterin, olen huomannut miten sekin on tehnyt minusta reippaamman. Jollain tavalla osaan myös suhtautua rennommin asioihin, joista minulla on ennakkoluuloja. Totta kai esiintyminen rohkaisee, varsinkin kun huomaa, että hyvinhän tämä sujuu. Jokaisen onnistuneen esityksen jälkeen on aina vaan itsevarmempi olo!

SEN lisäksi, että teatteri on luonut paljon itsevarmuutta, on sieltä saanut myös uusia tuttavuuksia, jopa hyviä ystäviä!

NYT harjoittelemme uutta, Kesäteatteri Eerolassa esitettävää lasten näytelmää, Pekka Töpöhäntää. Se on minulle kolmas näytelmä, jossa olen mukana.

KIURUVEDEN Maalaiskaupunginteatterin alla pidetään lasten, nuorten ja aikuisten näytelmiä. Antakaa edes kerran teatterikärpäselle mahdollisuus purra, vaikka tuntuisi, ettei se olisikaan se oma juttu. Muistan kun lähdin aika ennakkoluuloisena kokeilemaan teatterissa harrastamista. Isosiskoni sai minut ylipuhuttua mukaan toimintaan. Enkä tosiaan kadu mukaan lähtemistä!
 

 


Takaisin

Ei kommentteja.

Jätä kommentti

Nimi
Email
Kommentti
Varmistus:
päivitä kuva klikkamalla