Maanantai 21.1.2019 Nimipäivät: Aune, Oona, Auni, Agnes ja Agneta
VIIKON KYSYMYS
UUTISET
BLOGIT

Kiuruvesi-lehden blogistit jakavat elämänsä kohokohdat sekä ei niin mahtavat kokemuksensa.
FACEBOOK
INSTAGRAM
@kiuruvesilehti

Keilahallille uudet toimitilat

22.06.2011 Anu Laitinen

KIURUVEDEN keilahalli muuttaa uusiin toimitiloihin kesän aikana. Keilahallin toiminta jäähallin tiloissa loppui viime keskiviikkona. Muuton yhteydessä Lauri ja Taina Tossavainen luovuttivat yrityksen nuoremmille Sari Tossavaiselle ja Ilkka Nissiselle.
- Kuun vaihteessa aloitamme remontoimaan uusia toimitiloja entisen Kodin Peltolan ja hevosvaruste Trott Fillysin tiloihin, Nissinen kertoo.
Hänen mukaansa muutto kyseisiin toimitiloihin ei olisi mahdollinen, jos hevosvarusteliike ei olisi ollut halukas muuttamaan toimitilojensa paikkaa.
Uusi keilahalli käsittää 640 neliön tilan, johon keilaratojen lisäksi on tulossa snooker- sekä biljardipöytiä, kahvila sekä Rolls-pikaruokaketjun hampurilaisravintola.
- Meillä on ideoita aivan valtavasti, mutta kunhan nyt saamme ensin tilat remontoitua ja radat valmiiksi, kertoo Sari Tossavainen.
- Rolls-ketjun kanssa on keskusteltu hampurilaisravintolan avaamisesta keilahallin yhteyteen. Samoin hallille tulee kahvila B-oikeuksin.
Tärkein uudistus keilahallin toimintaan tulee ratojen määrissä, sillä entisen hallin neljän radan sijaan on uuteen tulossa kuusi rataa. Kahden radan lisääminen entisiin tiloihin ei olisi ollut mahdollista.

Uuden hallin avajaisia vietetään ensi syksynä.

 


Takaisin

Ei kommentteja.

Jätä kommentti

Nimi
Email
Kommentti
Varmistus:
päivitä kuva klikkamalla