Maanantai 21.1.2019 Nimipäivät: Aune, Oona, Auni, Agnes ja Agneta
VIIKON KYSYMYS
UUTISET
BLOGIT

Kiuruvesi-lehden blogistit jakavat elämänsä kohokohdat sekä ei niin mahtavat kokemuksensa.
FACEBOOK
INSTAGRAM
@kiuruvesilehti

Omni Oylle ja viidelle muulle Yrittäjä-palkinto

26.07.2011 Jaana Selander

EIPÄ olisi ekonomi Pirjo Manninen varmaankaan voinut aavistaa, että hänen yrityspalveluita tarjoavan yrityksensä henkilökunnan määrä nousee kolmessa vuodessa yhdestä neljään. Niin paljon taloushallintopalveluilla on ollut kysyntää.
Kaupunki palkitsi Omni Oy:n Nuori Yrittäjä-diplomilla torilla torstaina. Huomionosoituksen saivat myös kahvila-ravintola Iltalypsy ja matkailuyritys Nomad Horses Oy sekä kolme maatilaa: Ulla ja Reijo-Matti Hyvönen, Marita ja Risto Ritvanen sekä Annika Aakkula ja Tom Tikkanen.
 
OMNI Oy hoitaa talouspäällikkö- ja taloushallintopalvelut, yrityskoulutukset ja -konsultoinnit sekä suunnittelee ja toteuttaa kehityshankkeita. Omnista saa apua esimerkiksi budjetointiin, hinnoitteluun, investointien sekä liiketoiminnan talous- ja rahoitussuunnitteluun.

TÄNÄ vuonna Omni Oy hyväksyttiin AAA-luokitukseen eli on erinomaisesti hoidettu yritys. AAA-Yhtiöt Oy:n tuottama yritysluokitus  kertoo yrityksestä, kuinka hyvin se on pärjännyt taloudellisesti sekä verrattuna kaikkiin yrityksiin Suomessa. Tänä keväänä Omni Oy hyväksyttiin niin ikään Taloushallintoliiton auktorisoiduksi tilitoimistoksi. Se tarkoittaa, että Omnista saa liiton hyväksymää ja valvomaa asiantuntevaa palvelua.

 


Takaisin

Ei kommentteja.

Jätä kommentti

Nimi
Email
Kommentti
Varmistus:
päivitä kuva klikkamalla