Maanantai 21.1.2019 Nimipäivät: Aune, Oona, Auni, Agnes ja Agneta
VIIKON KYSYMYS
UUTISET
BLOGIT

Kiuruvesi-lehden blogistit jakavat elämänsä kohokohdat sekä ei niin mahtavat kokemuksensa.
FACEBOOK
INSTAGRAM
@kiuruvesilehti

Haapakummussa päästään ampumaan

07.09.2011 Jaana Selander

YLÄ-SAVON SOTE-kuntayhtymän ympäristölautakunta on myöntänyt Haapakummun ampumaradalle ympäristöluvan. Ammunta alueella on ollut seisauksissa keväästä, sillä määräaikainen ympäristölupa päättyi toukokuun puolivälissä.
  - Ympäristölupa mahdollistaa, että ampumaan päästään tiistaina 20.9, tiedottaa riistanhoitoyhdistyksen toiminnanohjaaja Risto Juntunen. Ampumarata on riistanhoitoyhdistyksen vastuulla.
Ympäristöluvasta voi valittaa Vaasan hallinto-oikeuteen 20.9. saakka. Vaikka luvasta valitettaisiin, toiminta ampumaradalla voi käynnistyä ympäristökautakunnan tekemän päätöksen mukaisesti. Näin vahvistaa ympäristönsuojelutarkastaja Jari Kärkkäinen.
Haapakummun kyläläiset  (20 kiinteistön- ja maanomistajaa) tekivät muistuksen riistanhoitoyhdistyksen lupahakemukseen. Kyläläiset ovat valittaneet ampumaradan melu- ja päästöhaitoista myös Kiuruvesi-lehden yleisön osastossa.
Ampumaradan toiminta käsittää pistooliradan (25 metsiä ja 50 metriä), kivääriradan (ampumapaikat 75 metriä ja 100 metriä), skeet-haulikkoradan ja trap-haulikkoradan. 

 


Takaisin

Ei kommentteja.

Jätä kommentti

Nimi
Email
Kommentti
Varmistus:
päivitä kuva klikkamalla