Lauantai 27.2.2021 Nimipäivät: Torsti ja Torsten
VIIKON KYSYMYS
UUTISET
BLOGIT

Kiuruvesi-lehden blogistit jakavat elämänsä kohokohdat sekä ei niin mahtavat kokemuksensa.
VIERASKYNÄ
FACEBOOK
INSTAGRAM
@kiuruvesilehti

Uudet kasvot Kiuruparkille ja Iskelmäviikolle

01.02.2012 Jaana Selander

OHJELMAPALVELUYRITTÄJÄ Johanna Pulkka on valittu Kiurupark-hankkeen projektihenkilöksi maaliskuun loppuun saakka. Pulkka on nimetty myös tämän kesän Iskelmäviikkojen tapahtumasihteeriksi.
  Aikaisemmin Kiurupark-hanketta ja Iskelmäviikkoja hoiti Hannu Nevala, hän siirtyi uusiin tehtäviin vuodenvaihteessa. KiuruPark-hanke on kiuruvetisten kaupan- ja palvelualojen yritysten yhteistoiminta- ja yhteismarkkinointihanke. Hankkeessa on mukana noin 45 yritystä.
Pulkalla on ohjelmapalveluyritys Nomad Experiences yhdessä Kirsi Ahon ja Anne Korhosen kanssa. Erilaisten tapahtumien järjestämisestä Pulkalla on Iskelmäviikon lisäksi kokemusta teemaohjelmien tuottajana Eukonkannosta Sonkajärveltä ja Olusilta Iisalmesta sekä Nomad Experienceksen teema- ja elämysohjelmien järjestämisestä.Messutkin ovat tulleet Pulkalle tapahtumana tutuksi työskennellessään Oy Feelmax Ltd:ssä muun muassa messuvastaavana.

JATKOSSA yrittäjät ja Iskelmäviikko tulevat tekemään entistä enemmän yhteistyötä. Kiurupark ja Iskelmäviikko maksavat puoliksi Pulkan palkan.
  Yrittäjät hakee Kiurparkille kakkosvaiheen hanketta, toimintasuunnitelmaa kirjoitetaan parasta aikaa. Jos ja kun hanke saa jatkoa, hankkeen vetäjän paikka laitetaan auki.

 


Takaisin

Ei kommentteja.

Jätä kommentti

Nimi
Email
Kommentti
Varmistus:
päivitä kuva klikkamalla