Lauantai 27.2.2021 Nimipäivät: Torsti ja Torsten
VIIKON KYSYMYS
UUTISET
BLOGIT

Kiuruvesi-lehden blogistit jakavat elämänsä kohokohdat sekä ei niin mahtavat kokemuksensa.
VIERASKYNÄ
FACEBOOK
INSTAGRAM
@kiuruvesilehti

Air Kalakukko saapuu

04.07.2012 Jaana Selander

KALAKUKKO Airways lennättää Kiuruveden torille Iskelmäviikon (18.-21.7.) aikaan paikallisten yritysten kasvattamia ja valmistamia tuotteita. Lentoyhtiö on ensimmäinen Suomessa, Kalakukko Airways takaa ruuan tuoreuden kaikilla lennoillaan.
- Astu koneeseen ja tutustu paikallisen ruuan tuottajiin henkilökohtaisesti. Jokainen lento on ainutlaatuinen ja unohtumaton, markkinoi elintarvikekehittäjä Henri Huttunen Future Food -hankkeesta.
Huttunen on ollut ideoimassa Kalakukko Airwaysia yhdessä KiuruPark-hankkeen yrittäjien sekä muiden paikallisten tuottajien ja toimijoiden kanssa.
Osaston koko on 12 x 10 metriä. Ideana on, että lentokonetta muistuttavalla osastolla voi maistella luomuviinejä ja nauttia pikkupurtavasta.
Anniskelusta vastaa Iltalypsy ja lentoemäntänä toimii Weinfeld Langefeldin Marjut Langefeld. Langefeldit tuovat Suomeen luomuviinejä. Heidän viinejään oli tarjolla myös viime kesän Iskelmäviikolla.
Kalakukko Airwaysissa on 30 anniskelupaikkaa sekä toinen mokoma teltan ulkopuolella. Lentokonerakennelma pystytetään yrittäjätelttaan. Kalakukko Airways on avoinna aamukahdeksasta iltaviiteen ja mahdollisesti niin pitkään kuin asiakkaita riittää.

 


Takaisin

Ei kommentteja.

Jätä kommentti

Nimi
Email
Kommentti
Varmistus:
päivitä kuva klikkamalla