Tiistai 2.3.2021 Nimipäivät: Virve, Virva ja Fanny
VIIKON KYSYMYS
UUTISET
BLOGIT

Kiuruvesi-lehden blogistit jakavat elämänsä kohokohdat sekä ei niin mahtavat kokemuksensa.
VIERASKYNÄ
FACEBOOK
INSTAGRAM
@kiuruvesilehti

Pohjois-Pielavedeltä Rytkyn koululle

07.08.2012 Jaana Selander

POHJOIS-PIELAVEDEN koulua syys- ja kevätlukukauden käyneet Sulkavanjärven koululaiset jatkavat koulunkäyntiä Kiuruvedellä, Rytkyn koulussa, tiistaina. Vaaraslahdessa sijaitsevasta Pohjois-Pielaveden koulusta Rytkylle siirtyy 7 lasta. Lisäksi yksi Pielaveden puolella asuva lapsi aloittaa koulunkäynnin Nivan koulussa.
  Pohjois-Pielaveden koulussa todettiin kosteusvaurio vuodenvaihteessa ja keväällä  koulunkäynti siirtyi Pielaveden keskustaan. Pielaveden kunta kustansi kiuruvetisten oppilaiden koulumatkat Vaaraslahdesta Pielavedelle. Sulkavanjärven vanhemmat halusivat laittaa lapsena Pohjois-Pielaveden kouluun syksyllä 2011, kun Heinäkylän koulu lakkautettiin keväällä 2011. Vanhemmat kokivat Pohjois-Pielaveden koulun lähikoulukseen. Vaaraslahdessa koulurakennusta on remontoitu ja koulutyö alkaa syysloman jälkeen.
 Rytkyn koulu tulee olemaan Kiuruveden suurin kyläkoulu 58 oppilaalla. Koulussa on neljä opettajaa. Neliopettajaisia ovat myös Luupuveden ja Lahnajoen koulut. Kyläkouluja on kaikkiaan neljä.
Kaiken kaikkiaan koulutielle lähtee tiistaina noin 1 200 peruskoululaista ja lukiolaista. 

 


Takaisin

Ei kommentteja.

Jätä kommentti

Nimi
Email
Kommentti
Varmistus:
päivitä kuva klikkamalla