Lauantai 27.2.2021 Nimipäivät: Torsti ja Torsten
VIIKON KYSYMYS
UUTISET
BLOGIT

Kiuruvesi-lehden blogistit jakavat elämänsä kohokohdat sekä ei niin mahtavat kokemuksensa.
VIERASKYNÄ
FACEBOOK
INSTAGRAM
@kiuruvesilehti

Pakolaisasia haluttaisiin valtuuston käsittelyyn

29.08.2012 Jaana Selander

KIURUVEDEN valtuusto käsitteli kiintiöpakolaisten vastaanottoa suunnittelukokouksessaan kesäkuussa. Tuolloin valtuuston puheenjohtaja Eero Lämsä (kesk.)kiteytti valtuuston yksimielisen päätöksen sanoin: ”Sydäntä tälle asialle kyllä on, mutta tällä aikataululla Kiuruvesi ei lähde mukaan pakolaisten vastaanottamiseen.”
Viime Kiuruvesi-lehdessä kokoomuslainen Tuija Kastari kritisoi, että pakolaisasia lakaistiin vähin äänin maton alle suunnittelukokouksessa, eikä asiaa tuotu valtuuston käsiteltäväksi. Samassa kirjoituksessa hän sanoi nostavansa hattua Iisalmelle, Sonkajärvelle ja Lapinlahdelle, jotka tekivät päätöksen ottaa vastaan pakolaisia.
Kaupunginhallituksen uusi puheenjohtaja Katariina Pekkala (kok.) on Kastarin kanssa samoilla linjoilla. Pekkala luuli, että pakolaisasian käsittelylle haettiin lykkäystä ja että se otettaisiin käsittelyyn myöhemmin syksyllä.
- Toivoisin, että käsittelisimme asian uudelleen vielä tässä valtuustossa ja päätökset tulisivat sitten virallisesti kaikkien nähtäväksi, Pekkala sanoo.

 


Takaisin

Ei kommentteja.

Jätä kommentti

Nimi
Email
Kommentti
Varmistus:
päivitä kuva klikkamalla