Sunnuntai 21.1.2018 Nimipäivät: Aune, Oona, Auni, Agnes ja Agneta
VIIKON KYSYMYS
UUTISET
BLOGIT

Kiuruvesi-lehden blogistit jakavat elämänsä kohokohdat sekä ei niin mahtavat kokemuksensa.
FACEBOOK

Yrittäjien yhteistyöhanke jatkuu

19.09.2012 Jaana Selander

KIURUVETISTEN yrittäjien yhteismarkkinointihanke KiuruPark on saanut jatkoa. Kaupungin hallinnoima hanke II sai myönteisen rahoituspäätöksen Ylä-Savon Veturilta. Hanke II:lle etsitään parasta aikaa projektihenkilöä, haku päättyy 28. päivänä syyskuuta. KiuruPark II keskeisenä tavoitteena on luoda itseohjautuva toimintamalli, joka otetaan käyttöön sen jälkeen, kun hanke II päättyy vuoden 2013 lopussa.
- Se tarkoittaa, että toimijat itse, yrittäjät, kaupunki ja yhteisöt, kantavat vastuun yhteistyöstä, tapahtumien järjestämisestä, markkinoinnista, seurantaryhmän puheenjohtaja Anne Härkönen kiteyttää.
KiuruPark I oli suunnattu palveluyrittäjille, nyt toimintaan halutaan mukaan myös kolmas sektori (yhteisöt) ja kaikki paikkakunnalla toimivat yritykset. Parasta hanke I:ssä on ollut vertaistuki ja verkostoituminen. Myös tapahtumat (Iskelmäviikko, metsämessut, Viljo-konemessut, kesänavaus, joulunavaus, kekri) ovat olleet onnistuneita.
-  Jatkossa tulemme jatkamaan tapahtumien järjestämistä. Kukin yrittäjä voi valita vuosikellosta itselleen sopivimman tapahtuman.
Hanke II tiimoilta järjestetään työpajoja räättälöitynä eri yritysryhmien tarpeisiin, valmennusilta ja  opintoretkikin ovat tulossa. Hanke I:ssä mukana olleille jäsenyrityksille lähtee pyyntö tulla mukaan KiuruPark II:een. Hanke I:ssä jäsenyrityksiä oli 45.
- KiuruPark ei ole mikään salaseura, vaan kaikille avoin, korostaa Härkönen.
 

 


Takaisin

Ei kommentteja.

Jätä kommentti

Nimi
Email
Kommentti
Varmistus:
päivitä kuva klikkamalla