Lauantai 27.2.2021 Nimipäivät: Torsti ja Torsten
VIIKON KYSYMYS
UUTISET
BLOGIT

Kiuruvesi-lehden blogistit jakavat elämänsä kohokohdat sekä ei niin mahtavat kokemuksensa.
VIERASKYNÄ
FACEBOOK
INSTAGRAM
@kiuruvesilehti

Yrittäjien yhteistyöhanke jatkuu

19.09.2012 Jaana Selander

KIURUVETISTEN yrittäjien yhteismarkkinointihanke KiuruPark on saanut jatkoa. Kaupungin hallinnoima hanke II sai myönteisen rahoituspäätöksen Ylä-Savon Veturilta. Hanke II:lle etsitään parasta aikaa projektihenkilöä, haku päättyy 28. päivänä syyskuuta. KiuruPark II keskeisenä tavoitteena on luoda itseohjautuva toimintamalli, joka otetaan käyttöön sen jälkeen, kun hanke II päättyy vuoden 2013 lopussa.
- Se tarkoittaa, että toimijat itse, yrittäjät, kaupunki ja yhteisöt, kantavat vastuun yhteistyöstä, tapahtumien järjestämisestä, markkinoinnista, seurantaryhmän puheenjohtaja Anne Härkönen kiteyttää.
KiuruPark I oli suunnattu palveluyrittäjille, nyt toimintaan halutaan mukaan myös kolmas sektori (yhteisöt) ja kaikki paikkakunnalla toimivat yritykset. Parasta hanke I:ssä on ollut vertaistuki ja verkostoituminen. Myös tapahtumat (Iskelmäviikko, metsämessut, Viljo-konemessut, kesänavaus, joulunavaus, kekri) ovat olleet onnistuneita.
-  Jatkossa tulemme jatkamaan tapahtumien järjestämistä. Kukin yrittäjä voi valita vuosikellosta itselleen sopivimman tapahtuman.
Hanke II tiimoilta järjestetään työpajoja räättälöitynä eri yritysryhmien tarpeisiin, valmennusilta ja  opintoretkikin ovat tulossa. Hanke I:ssä mukana olleille jäsenyrityksille lähtee pyyntö tulla mukaan KiuruPark II:een. Hanke I:ssä jäsenyrityksiä oli 45.
- KiuruPark ei ole mikään salaseura, vaan kaikille avoin, korostaa Härkönen.
 

 


Takaisin

Ei kommentteja.

Jätä kommentti

Nimi
Email
Kommentti
Varmistus:
päivitä kuva klikkamalla