Tiistai 2.3.2021 Nimipäivät: Virve, Virva ja Fanny
VIIKON KYSYMYS
UUTISET
BLOGIT

Kiuruvesi-lehden blogistit jakavat elämänsä kohokohdat sekä ei niin mahtavat kokemuksensa.
VIERASKYNÄ
FACEBOOK
INSTAGRAM
@kiuruvesilehti

Kiuruvedellä 113 kuntavaaliehdokasta

19.09.2012 Jaana Selander

Keskustalla on lokakuun kuntavaaleissa Kiuruvedellä 33 ehdokasta. Istuvista valtuutetuista ehdolle eivät enää asetu Matti Jokitalo, Matti Niskanen, Anneli Remes, Pentti Remes ja Eero Tikkanen. Jatkoa hakevat jatkoa Hannu Halonen, Unto Harmoinen, Minna Lilja, Eero Lämsä, Ilpo Niskanen, Kari Saastamoinen, Jouko Tenhunen ja Sari Tikkanen.
Kokoomuksella on 33 ehdokasta. Nykyisistä jäävät pois Anja Huuskonen ja Kalevi Lamminen. Jatkoa hakevat Helena Koivunurmi ja Mikko Remes (hyppäsivät keskustasta kokoomukseen), Raimo Partanen, Katariina Pekkala, Janne Peltola, Erkki Rintakuusi, Tuula Tikkanen, Katja Vilokki.
Kristillisdemokraateista eivät enää asetu ehdolle Kirsti Puputti ja Lauri Tossavainen. Jatkopaikalle lähtisi Anne Huttunen. Ehdokkaita 5.
Vasemistoliitolla on 30 ehdokasta. Vanhoista valtuutetuista uudelleen ehdolle asettuvat kaikki valtuutetut: Pentti Ahponen, Anna-Liisa Härkönen, Esa Kärkkäinen, Marja-Leena Kärkkäinen, Sirpa Piippo, Rauno Pikkarainen ja Markku Ruotsalainen.
Perussuomalaisilla on 7 ehdokasta ja uutta valtuutusta valtuustoon mielii Mauri Knuutinen. Sdp:llä ehdokkaita on 5 ja Toivo Karjalainen on uudelleen ehdolla. Vihreiltä on Kiuruvedellä yksi ehdokas.
Vuoden 2008 kuntavaaleissa Kiuruvedellä oli 117 ehdokasta.

 


Takaisin

Ei kommentteja.

Jätä kommentti

Nimi
Email
Kommentti
Varmistus:
päivitä kuva klikkamalla