Lauantai 27.2.2021 Nimipäivät: Torsti ja Torsten
VIIKON KYSYMYS
UUTISET
BLOGIT

Kiuruvesi-lehden blogistit jakavat elämänsä kohokohdat sekä ei niin mahtavat kokemuksensa.
VIERASKYNÄ
FACEBOOK
INSTAGRAM
@kiuruvesilehti

Sari Tikkasesta hallituksen puheenjohtaja

12.12.2012 Jaana Selander

KESKUSTAN valtuustoryhmä esittää kaupunginhallituksen puheenjohtajaksi Sari Tikkasta. Luottamuspaikkajaosta keskusteltiin keskustan valtuustoryhmässä sunnuntaina. Lopullisen päätöksen nimistä tekee kunnallisjärjestön yleiskokous vuodenvaihteessa.
Hallitukseen keskusta esittää nimettäväksi Eero Lämsän, Unto Harmoisen ja Kari Saastamoisen. Viides hallituspaikka jaetaan niin, että ensin kaksi vuotta istuu Suvi Happonen ja toiset kaksi vuotta Mira Kokkonen.
Valtuuston ensimmäiseksi varapuheenjohtajaksi esitetään Jouko Tenhusta ja kolmanneksi varapuheenjohtajaksi Hannu Halosta. Teknisen lautakunnan puheenjohtajaksi esitetään Tuomo Saastamoista, sivistyslautakunnan johtoon Risto Juntusta ja keskusvaalilautakunnan puheenjohtajaksi Hannu Halosta. Valtuustoryhmän puheenjohtajaksi on tulossa Kari Saastamoinen.
Luottamuspaikkakeskustelua luotsannut Kari Saastamoinen kertoo, että nimet ovat muotoutuneet pikkuhiljaa.
- Kriteereinä ovat olleet saadut äänimäärät, alueellisuus, nuoruus, sukupuolijakauma.

SARI Tikkanen itse ei tässä vaiheessa halua ottaa kantaa esitykseen.
- Kommentoin sitten, kun valinnat on tehty valtuuston kokouksessa. Tämä on vasta esitys.
Joka tapauksessa Tikkanen sai kunnallisvaaleissa keskustan ryhmässä eniten ääniä ja sitä hän pitää luottamuksenosoituksena kuntalaisilta.
Tätä taustaa vasten Tikkanen ilmoittautui olevansa käytettävissä hallituksen puheenjohtajan tehtävään ja on keskustellut asiasta esimiehensä kanssa. Tikkanen ei kuitenkaan tässä vaiheessa kerro, ottaako hän mahdollisesti virkavaapata vai millä järjestelyillä hän aikoo työteliään luottamustehtävän hoitaa, jos hänet siihen valitaan.
- Hallituksen puheenjohtajuuteen on vain aikaa järjestettävä. Helppo tehtävä se ei tule olemaan, sillä asiat vaativat paneutumista, puheenjohtajan rooli on keskeinen. 
Tikkanen on maantiedon ja biologian opettaja Yläkoulussa sekä karjatilan emäntä.

 


Takaisin

Ei kommentteja.

Jätä kommentti

Nimi
Email
Kommentti
Varmistus:
päivitä kuva klikkamalla