Perjantai 14.12.2018 Nimipäivät: Jouko ja Ove
VIIKON KYSYMYS
UUTISET
BLOGIT

Kiuruvesi-lehden blogistit jakavat elämänsä kohokohdat sekä ei niin mahtavat kokemuksensa.
FACEBOOK
INSTAGRAM
@kiuruvesilehti

Kausi päättyi voittoon

30.01.2013 Usko Ahonen

Alavireistä kautta pelannut Kiuruveden kiekon edustusjoukkue palkitsi fanejaan ottamalla kotivoiton tasaisessa ja jännittävässä pelissä lauantaina sarjakakkosesta Haukiputaan urheilijoista. Ottelussa nähtiin paljon rangaistuksia ja kovaa vääntöä kiekosta. Voitto antoi myös uskoa tulevan kauden mahdollisuuksiin ensi syksynä menestyä kolmossarjassa. KK-81–HaU-ottelu päättyi 9 - 7 (3-5, 3-1, 3-1).
Antti Luttinen KK-81 maalissa antoi vahvan näytteen osaamisesta ollen lukkona kotijoukkueen voitossa. Pelaajista kunnostautuivat erityisesti Pekka Kärkkäinen (3+0), Elias Luttinen (2+1), Jarkko Huttunen (2+1) ja Jarkko Kärkkäinen (0+3).
Pelin alussa KK-81 oli lähteä jo karkumatkalle, mutta maaleja tehtiin vuorotellen, ja ensimmäisen erän puolivälissä tilanne oli 2-5 KK-81:sen tappioksi. Tämän jälkeen kotijoukkue teki neljä maalia peräkkäin, ja kolmannen erän alkupuolella tilanne oli 7-7. Pelissä ei siis kyttäilty tai puolusteltu, vaan pelattiin aaltoilevaa ja viihdyttävää jääkiekkoa.
Kotijoukkueen ratkaisumaali tuli viittä minuuttia ennen loppua ylivoimalla. Kymmentä sekuntia ennen loppua Elias Luttinen pamautti kiekonriistosta loppulukemat 9-7.

 

 


Takaisin

Ei kommentteja.

Jätä kommentti

Nimi
Email
Kommentti
Varmistus:
päivitä kuva klikkamalla