Maanantai 21.1.2019 Nimipäivät: Aune, Oona, Auni, Agnes ja Agneta
VIIKON KYSYMYS
UUTISET
BLOGIT

Kiuruvesi-lehden blogistit jakavat elämänsä kohokohdat sekä ei niin mahtavat kokemuksensa.
FACEBOOK
INSTAGRAM
@kiuruvesilehti

Ilmari on vuoden urheilija

13.03.2013 Tiina Kilvensalmi

KIURUVEDEN vuoden urheilija Ilmari Niskanen (15) on pelannut jalkapalloa muutaman vuoden ikäisestä saakka. Yläasteelta lukioon suuntaavalla Ilmarilla on tavoitteena pelata jalkapalloa ammatikseen.
- On minulla mahdollisuuksia ammattilaiseksi, mutta tietysti se vaatii vielä paljon treeniä  ja jonkun verran lahjakkuuttakin.
Iisalmen Pallo-Kerho 37:ssä Ilmari on pelannut kolmisen vuotta. PK-37 hän siirtyi Kiuruveden Palloilijoista. KiuPa:ssa hän pelasi seitsemisen vuotta.
- PK-37:n siirryin, koska KiuPassa ei ollut enää sopivaa joukkuetta. Iisalmessa on myös jalkapallohalli, jossa pääsee treenaamaan talvellakin.
Ilmari on myös U16-maajoukkueessa. Walesissa pelatussa pelissä hän oli varamiehenä. Viime vuonna hän pelasi neljässä pelissä. Nähtäväksi jää pääseekö Ilmari pelaamaan turnauksen kuukauden päästä Latviaan.
Ilmarilla on useita palkintoa jalkapallon pelaamisesta. Hänellä on taidon Suomen mestaruus ja kolme SM-hopeaa. Ilmari on ollut viisi kertaa piirin tekniikkamestari. Vuonna 2010 hän oli PK-37:n tekniikkamestari ja vuosina 2011 ja 2012 vuoden pelimies. KiuPa:n vuoden pelimies hän oli vuonna 2010. Piirin erityistunnustuksen Ilmari sai vuonna 2008.
Ilmarin isä Jari Niskanen on KiuPa:n entinen puheenjohtaja. Jari toimii PK-37 edustusjoukkueen kakkosvalmentajana.
 

 


Takaisin

Ei kommentteja.

Jätä kommentti

Nimi
Email
Kommentti
Varmistus:
päivitä kuva klikkamalla