Keskiviikko 23.1.2019 Nimipäivät: Eine, Eini, Enni, Ingegerd ja Ingela
VIIKON KYSYMYS
UUTISET
BLOGIT

Kiuruvesi-lehden blogistit jakavat elämänsä kohokohdat sekä ei niin mahtavat kokemuksensa.
FACEBOOK
INSTAGRAM
@kiuruvesilehti

Muiniekasta odotetusti kaupunginjohtaja

24.04.2013 Jaana Selander

ODOTETTU päivä sai odotetun päätöksen maanantai-iltana kaupunginvaltuustossa, kun Jarmo Muiniekka valittiin Kiuruveden kaupungin uudeksi kaupunginjohtajaksi. Muiniekan valintaa kannattivat yksimielisesti keskustan, vasemmistoliiton ja perussuomalaisten valtuustoryhmät. Kokoomus esitti ryhmäjohtajansa Sari Lappalaisen suulla kaupunginjohtajan virkaan valittavaksi Anne Knaapi-Lammisen, myös kristillisdemokraattien Anne Huttunen näki ”yhden plussan” enemmän Knaapi-Lammisessa. Äänestyksessä Muiniekka sai 28 ääntä, Knaapi-Lamminen 7 ääntä.
Muiniekkaa kehuttiin useissa puheenvuoroissa kansanmieheksi, lämminhenkiseksi ja helposti lähestyttäväksi ihmiseksi, Kiuruvedelle sopivaksi kaupunginjohtajaksi.

TUOREELTAAN tavoitettu uusi kaupunginjohtaja Jarmo Muiniekka kiittää Kiuruveden kaupunginvaltuustoa luottamuksesta ja vahvasta tuesta.
- Yhtenäinen kunta on vahva kunta. Siitä on hyvä ponnistaa.  Avoimella  ja luottavaisella mielellä aloitan Kiuruvedelle muuton valmistelut eli asunnon etsimisen hetimmiten. Kiitos myös kuntalaisille ja naapureille kannustuksesta, Muiniekka sanoo.
Muiniekka sopii kaupunginhallituksen kanssa ajankohdasta, milloin hän aloittaa tehtävässään.
- Aiemmissa haastatteluissa olen sanonut, että minulle sopii aloittaa  esimerkiksi elokuun alusta tai sitten muuna kaupunginhallituksen kanssa sovittuna ajankohtana.
Ensimmäisiä tehtäviä Muiniekalla on perehtyä kaupungin omiin palveluihin ja tutustua henkilöstöön, samoin kaupungin yrityksiin ja elinkeinoelämään.
- Ensimmäisiä tehtäviä on myös hypätä mukaan ensivuoden talousarvion ja toimintasuunnitelman valmisteluun.
Muiniekka siirtyy Kiuruvedelle Pohjois-Savon liiton hallintojohtajan tehtävästä.Hän on 55-vuotias ja elää yhden miehen taloudessa. Muiniekka on lähtöisin Kiuruvedeltä.

 


Takaisin

Ei kommentteja.

Jätä kommentti

Nimi
Email
Kommentti
Varmistus:
päivitä kuva klikkamalla