Lauantai 23.3.2019 Nimipäivät: Akseli ja Axel
VIIKON KYSYMYS
UUTISET
BLOGIT

Kiuruvesi-lehden blogistit jakavat elämänsä kohokohdat sekä ei niin mahtavat kokemuksensa.
VIERASKYNÄ
FACEBOOK
INSTAGRAM
@kiuruvesilehti

Erkki Strömmer jää eläkkeelle

31.07.2013 Jaana Selander

KAUPUNGINJOHTAJA Erkki Strömmer jää virallisesti eläkkeelle 1. päivänä syyskuuta, hän on kuitenkin enää tämän viikon töissä ja torstaina ja perjantaina Strömmer kiertää kaupungintaloa ja yrityksiä yhdessä uuden kaupunginjohtaja Jarmo Muiniekan kanssa. Lomalla Strömmer on elokuun. Viimeinen julkinen esilläolo Strömmerillä oli Iskelmäviikkojen avajaisissa. Näin loppusuoralla Strömmer sanoo jäävänsä eläkkeelle hyvillä mielin.
   - Pääsen vastuusta pois, jatkuvasta hälytystilasta. Lisäksi monet luulevat, että edustaminen on mukavaa, mutta jossain vaiheessa sekin alkaa käymään työstä,  hän  naureskelee.
   Strömmer tuli Kiuruvedelle sosiaali- ja perusturvajohtajaksi vuonna 1985, kaupunginjohtajaksi hänet valittiin vuonna 2004.Strömmer toimi Iisalmessa sosiaali- ja terveystoimen toimialajohtajana vuosina 2000-2002 ja oli rakentamassa Ylä-Savon terveydenhoidon kuntayhtymää 2000-luvun alkupuolella.

STRÖMMER aikoo jäädä Kiuruvedelle asumaan. Hänen Rytkyltä lähtöisin oleva vaimonsa Anja jäi eläkkeelle jo alkuvuodesta. Rouvalla oli apteekki Pyhäjärvellä. Strömmerillä ei ole suunnitelmia eläkepäivien varalle.
   - Saatan tuurata kanttoria tarvittaessa, mutta mihinkään en nyt sitoudu, Strömmer sanoo.
   Strömmer on harrastanut musiikkia ikänsä, hän on tuttu näky muun muassa kirkossa urkuparvella, käsissä pysyy  myös haitari, joita hänellä on kaksi kappaletta.
   Strömmer on onnellinen neljästä lastenlapsestaan, joiden perään  hän mielellään katsoo.
  - Tykkään myös puuhastella Koivujärven mökillä, tehdä käsillä.
 

 


Takaisin

Ei kommentteja.

Jätä kommentti

Nimi
Email
Kommentti
Varmistus:
päivitä kuva klikkamalla