Keskiviikko 23.1.2019 Nimipäivät: Eine, Eini, Enni, Ingegerd ja Ingela
VIIKON KYSYMYS
UUTISET
BLOGIT

Kiuruvesi-lehden blogistit jakavat elämänsä kohokohdat sekä ei niin mahtavat kokemuksensa.
FACEBOOK
INSTAGRAM
@kiuruvesilehti

Iltalypsy vuoden yrittäjä

23.10.2013 Jaana Selander

KAHVILA-RAVINTOLA Iltalypsy on vuoden 2013 yrittäjä Kiuruvedellä. Vuoden yrittäjän valitsee Kiuruveden yrittäjäyhdistys. Iltalypsy aloitti toimintansa kommandiittiyhtiönä vuonna 2009, kun Kulttuuritalo avattiin Kiuruvedellä. Osakeyhtiöksi Iltalypsy muuttui vuonna 2012. Iltalypsyn omistavat Kirsi (kuvassa oikealla), Jari ja Eetu Tikkanen.
 Iltalypsyllä on toimintaa Kiuruvedellä ja Iisalmessa. Iisalmesta Tikkaset ostivat Timosauruksen liiketoiminnot vuosi sitten. Yritys työllistää Kiuruvedellä omistajien lisäksi kolme työntekijää ja Iisalmessa 10 työntekijää.

KIURUVEDEN yrittäjäyhdistyksen puheenjohtaja Tarja Arbelius perustelee valintaa seuraavasti: Iltalypsy on lähtenyt kehittämään maatalouden sivutoimena Kiuruvedelle lähi- ja kotiruokaa, yritys on innovatiivinen ja yrittäjähenkinen perheyritys, joka halua olla mukana Kiuruveden yrittäjien ja Kiuruparkin toiminnassa.
  Iltalypsy osallistuu myös eri tapahtumiin pyyteettömästi ja on laajentanut toimintaansa lyhyessä ajassa kuntarajojen ulkopuolelle Iisalmeen. Lisäksi Iltalypsy on opiskelijamyönteinen yritys, jolla on halu kehittyä ja antaa nuorille mahdollisuus opiskella alaa. Yritys on mahdollistanut Nuori Yrittäjä -toiminnan.
Iltalypsy sai syyskuun alussa vuoden koulutusmyönteisimmän työyhteisön valtakunnallisen palkinnon.

KIRSI Tikkanen on otettu huomionosoituksesta.
 - Palkinto tuntuu hyvältä, mutta myös hämmentävältä, on hienoa, että muut näkevät meidän työn arvokkaana, itse sitä on huonompi arvioimaan.
Iltalypsy on keskittynyt savolaiseen ja lähiruokaan, jota tarjotaan paikallisille ja matkailijoille. Lisäksi toimintaan kuuluvat leipomotuotteet.

 

Kuvateksti: Iltalypsy sai syyskuussa valtakunnallisen palkinnon koulutusmyönteisimpänä yrityksenä, nyt tulee vuoden yrittäjä -palkinto. Kuvassa yrittäjä Kirsti Tikkanen (oik.) ja työkokeilussa oleva Sanna Rantonen.

 

 


Takaisin

Ei kommentteja.

Jätä kommentti

Nimi
Email
Kommentti
Varmistus:
päivitä kuva klikkamalla