Sunnuntai 20.9.2020 Nimipäivät: Varpu, Vaula ja Erna
VIIKON KYSYMYS
UUTISET
BLOGIT

Kiuruvesi-lehden blogistit jakavat elämänsä kohokohdat sekä ei niin mahtavat kokemuksensa.
VIERASKYNÄ
FACEBOOK
INSTAGRAM
@kiuruvesilehti

Viljo Tavaratalo aukeaa piakkoin

Viljo Viljelijän Konemessut -miehet odottavat jo innostuneena tavaratalon avajaisia, tavaratalo on kuitenkin vain yksi osa yhtiön toimialaa, siihen kuuluu verkkokauppaa ja messut sekä paljon muuta.  Kuvassa tavaratalon myyjä Jari Nevalainen (vas.), yhtiön osakkaat Mikko Remes ja Mikko Korvinen.
Viljo Viljelijän Konemessut -miehet odottavat jo innostuneena tavaratalon avajaisia, tavaratalo on kuitenkin vain yksi osa yhtiön toimialaa, siihen kuuluu verkkokauppaa ja messut sekä paljon muuta. Kuvassa tavaratalon myyjä Jari Nevalainen (vas.), yhtiön osakkaat Mikko Remes ja Mikko Korvinen.

14.01.2014 Jaana Selander

VILJO  Tavaratalo avataan entisen kirjapainon tiloissa, Hovinpelto 3:ssa, helmikuun aikana. Tiloja on remontoitu vuodenvaihteesta lähtien. Tavaratalon avajaisissa esiintyvät muun muassa tangokuninkaalliset Tiina Räsänen ja Petri Hervanto.


Tavaratalossa aktiivista myymäläpinta-alaa on noin 700 neliötä. Myymälässä asiakkaita palvelee kaksi myyjää sekä Lasi ja Kaihtimen puolella niin ikään kaksi myyjää. Kentällä on kiertämässä kolme myyjää. Lisäksi tavaratalon tiloihin tulee pienkonehuolto, joka on avoinna parina iltana viikossa.
Viljo Tavaratalon myymälässä asiointi on mahdollista maanantaista lauantaihin. Tavaratalon verkkosivuilla ostoksia voi tehdä joka päivä ympäri vuorokauden.

 

Viljo-tavaratalon ideologiaan kuuluu järjestää viikoittain koulutusta asiakkaille, jotka ostavat talosta koneita ja laitteita. Lisäksi järjestetään 2-3 kuukauden välein teemapäiviä.
- Tarkoituksena on myös nostaa esille ruuan tuotantoketju pellosta pöytään monin eri tavoin. Tavaratalon lähipellolle tehdään muun muassa koepelto, missä yläasteelaisilla on mahdollisuus käytännössä kokeilla tuotteiden kasvatusta, Viljo Viljelijän Konemessujen toimitusjohtaja Mikko Remes kertoo.

 

HELMIKUUSSA käynnistyy myös lähiruuan tuottajien verkkokauppapalvelu niin ikään Viljo-nimikkeen alla.
Tällä hetkellä tuottajia on mukana viitisenkymmentä, lisää tuottajia otetaan vastaan eri puolilta Suomea. Niin pieniä kuin suuria tuottajia.
- Verkkokauppa on rakennettu pientuottajia varten. Ostaminen on helppoa, kolmella klikkauksella pääsee ostoskoriin ja maksamaan tuotteet, yhtiön toinen osakas Mikko Korvinen esittelee.
Ruuat toimitetaan asiakkaille seuraavana arkipäivänä, jos tänään tekee tilauksen ennen kello 14:ää, ostokset ovat kotiovella seuravana päivänä joko kello 13-15 tai 17-19. Toimitus tapahtuu Itellan Termo-kuljetuksella.

 


Takaisin

Ei kommentteja.

Jätä kommentti

Nimi
Email
Kommentti
Varmistus:
päivitä kuva klikkamalla