Sunnuntai 27.9.2020 Nimipäivät: Vesa ja Torolf
VIIKON KYSYMYS
UUTISET
BLOGIT

Kiuruvesi-lehden blogistit jakavat elämänsä kohokohdat sekä ei niin mahtavat kokemuksensa.
VIERASKYNÄ
FACEBOOK
INSTAGRAM
@kiuruvesilehti

Kiuruvetisille juoksijoille SM-hopeaa

Asko Kumpulainen, Harri-Pekka Tikkanen ja Markku Siponen, hopeamitalistit.
Asko Kumpulainen, Harri-Pekka Tikkanen ja Markku Siponen, hopeamitalistit.

14.05.2014 Juha Vartiainen

KIURUVEDEN Urheilijoiden juoksijat toivat kaksi mitalia ja tukun hyviä sijoituksia Aikuisurheiluliiton SM-maastojuoksuista Lempäälästä.
  Marja Kemiläinen toi henkilökohtaisen hopeamitalin ja miesten joukkue, Markku Siponen, Harri-Pekka Tikkanen ja Asko Kumpulainen, joukkuehopean.
  Marja Kemiläinen taisteli N 50 (4 km) sarjan voitosta loppuun saakka sijoittuen hienosti hopealle, vain neljä sekuntia voittajalle jääneenä. Riitta Koivunurmi juoksi myös hyvin, hän oli kymmenes.
  N 40 sarjassa (6 km) Tarja Viertorinne juoksi aivan mitalisijan tuntumaan ollen neljäs ja Anne Väisänen juoksi hienosti saman sarjan yhdeksänneksi. Kummassakaan sarjassa ei kolmatta juoksijaa ollut tällä kertaa mukana, joten joukkuemestaruuksien tavoittelu jäi ensi vuoteen.
  M 35 sarjassa (6 km) Markku Siponen taisteli pitkään mitalisijasta päivän kovavauhtisimmassa kisassa, mutta taipui lopulta neljänneksi, edellään mm. takavuosien maaottelujuoksija Jouni Haatainen. Harri-Pekka Tikkanen juoksi myös hyvin, seitsemänneksi, päästyään vihdoin eroon sitkeistä selkävaivoista.

 


Takaisin

Ei kommentteja.

Jätä kommentti

Nimi
Email
Kommentti
Varmistus:
päivitä kuva klikkamalla