Sunnuntai 20.9.2020 Nimipäivät: Varpu, Vaula ja Erna
VIIKON KYSYMYS
UUTISET
BLOGIT

Kiuruvesi-lehden blogistit jakavat elämänsä kohokohdat sekä ei niin mahtavat kokemuksensa.
VIERASKYNÄ
FACEBOOK
INSTAGRAM
@kiuruvesilehti

Iskelmäviikon lipumyynti lisääntyi

Jenni Vartiainen esiintyi avajaispäivänä keskiviikkona. Vartiaista oli kuulemassa parituhatta ihmistä. Vartiainen luoonehti keikkaa rakkaudelliseksi.
Jenni Vartiainen esiintyi avajaispäivänä keskiviikkona. Vartiaista oli kuulemassa parituhatta ihmistä. Vartiainen luoonehti keikkaa rakkaudelliseksi.

23.07.2014 Jaana Selander

ISKELMÄVIIKKO onnistui kaikin puolin hyvin, niin esiintyjät kuin kävijät kiittelivät tapahtuman henkeä ja palveluja. Lippuja myytiin neljän päivän aikana yli 10 000 kappaletta, missä oli lisäystä edelliseen vuoteen 10 prosenttiyksikköä. Suurin kävijämäärä saavutettiin perjantaina, jolloin lippuja myytiin 3 500 kappaletta.
   Ohjelmavastaava Juha Vartiaisen mukaan tälle vuodelle oli erikoista se, että kävijöitä riitti tasaisesti kaikille päiville, viime vuonna Jari Sillanpää veti perjantai-iltana 5 000 kävijää.
  Karavaanareita tuli Kiuruvedelle vajaa 600, edellisestä vuodesta jäätiin 18 vaunukuntaa. Myös juomien ja ruuan myynti kävivät hyvin, järjestyshäiriöitä ei sattunut.
   Kiuruveden Iskelmäviikko 2014 -laulukilpailun voittajiksi nousivat Miia Lehtio Jyväskylästä ja Mika Mäkkeli Nurmeksesta.

  Iskelmäviikko tekee kolmantena perättäisenä kesänä plusmerkkisen tuloksen, kaupunki on tukenut tapahtumaa tänä vuonna 40 000 eurolla.

  Ensi kesän Iskelmäviikko järjestetään 15.-19.7.2015.

 


Takaisin

Ei kommentteja.

Jätä kommentti

Nimi
Email
Kommentti
Varmistus:
päivitä kuva klikkamalla