Keskiviikko 23.9.2020 Nimipäivät: Mielikk ja Teklai
VIIKON KYSYMYS
UUTISET
BLOGIT

Kiuruvesi-lehden blogistit jakavat elämänsä kohokohdat sekä ei niin mahtavat kokemuksensa.
VIERASKYNÄ
FACEBOOK
INSTAGRAM
@kiuruvesilehti

Eläkeliiton karaokekisan finaaliin

Eija Partanen ja Aulis Tapaninen ovat koukussa karaokeen.
Eija Partanen ja Aulis Tapaninen ovat koukussa karaokeen.

24.09.2014 Jaana Selander

ELÄKELÄINEN Eija Partanen (64) ja yrittäjä Aulis Tapaninen (62) matkaavat Eläkeliiton karaokekilpailun finaaliin Poriin lokakuun 7.-8. päivinä. Partanen ja Tapaninen voittivat Ylä-Savon aluemestaruudet alle 50-64-vuotiaiden sarjassa. Aluekarsinnat järjestettiin Varpaisjärvellä alkukesästä. Karsinnoissa oli mukana parikymmentä laulajaa.
  Molemmat ovat innoissaan finaaliin pääsystä. Finaalissa lauletaan kahdessa sarjassa: alle 64-vuotiaat ja yli 64-vuotiaat. Ensimmäisenä kilpailupäivänä kustakin sarjasta karsitaan kuusi parasta seuraavan päivän finaaliin, jolloin voittajat ratkeavat.
   Eija Partanen pääsi parisen vuotta sitten Eläkeliiton karaokekilpailun finaalissa Huhmarissa kuuden parhaan joukkoon. Tuolloin vain voittaja nimettiin, muut olivat kakkosia.
   Myös Aulis Tapaninen on noussut joitakin vuosia sitten samassa kisassa finaaliin, hän muistelee sijoittuneensa Lehmirannassa viidenneksi tai kuudenneksi.
   Eija Partasen tavoitteena on nyt päästä kuuden parhaan joukkoon. Aulis Tapaniselle pääasia on osallistuminen, mutta tietysti iloinen uutinen olisi finaalipaikka.
   - Eläkeliiton karaokekisassa on todella kova taso. Kummassakin sarjassa on toistakymmentä kisaajaa eri puolilta Suomea. Aikaisempina vuosina osa yrittäjistä on ollut puoliammattilaisia muusikoita, Aulis Tapaninen sanoo.

 


Takaisin

Ei kommentteja.

Jätä kommentti

Nimi
Email
Kommentti
Varmistus:
päivitä kuva klikkamalla