Sunnuntai 20.9.2020 Nimipäivät: Varpu, Vaula ja Erna
VIIKON KYSYMYS
UUTISET
BLOGIT

Kiuruvesi-lehden blogistit jakavat elämänsä kohokohdat sekä ei niin mahtavat kokemuksensa.
VIERASKYNÄ
FACEBOOK
INSTAGRAM
@kiuruvesilehti

Äänestäminen käyntiin vilkkaasti

Kaisa Tenhunen kävi äänestämässä K-Supermarketissa, ääntä vastaanottamassa kirkkoherra Risto Pentikäinen ja vaalitoimitsija Anna-Liisa Härkönen.
Kaisa Tenhunen kävi äänestämässä K-Supermarketissa, ääntä vastaanottamassa kirkkoherra Risto Pentikäinen ja vaalitoimitsija Anna-Liisa Härkönen.

29.10.2014 Jaana Selander

K-SUPERMARKETISSA kävi kova kuhina heti puolenpäivän aikaan maanantaina, kun ihmiset tulivat äänestämään seurakuntavaaleissa. Osa antoi äänensä ostosreissun lomassa, osa tuli ruokakauppaan varta vasten antamaan äänensä mieleiselle ehdokkaalleen. Äänestyspöydän ympärillä oli koko ajan jonoa, kun ihmiset vilauttivat henkilökorttejaan, täyttelivät  lähetekirjelomakkeita, ottivat vastaan äänestyslippuja ja laittelivat kopissa käymisen jälkeen äänestyslipun ja lähetekirjeen suurempaan kirjekuoreen.
 Vaalitoimitsija Anna-Liisa Härkönen yritti välillä saada äänestäjiä ”ruotuun” eli jonoon ja kirkkoherra Risto Pentikäinen merkitsi äänestäneiden nimet listaan.
  - Olen antanut kirkkoherralle juuri palautetta. Tähän olisi pitänyt saada kolmas vaalitoimitsija, tuskaili Härkönen.
   - Kaikki kun eivät itse saa  lähetekirjettä täytetyksi, siinä pitää olla auttamassa.
 

KAISA TENHUNEN piti erinomaisena, että äänestäminen on mahdollista seurakuntavaaleissa kauppareissun ohessa, ei tarvitse lähteä kävelemään kauemmaksi.
Tenhunen kertoi seuraavansa seurakuntavaaleja mielenkiinnolla ja toivoi, että kirkkovaltuustoon tulisi valituksi henkilöitä, jotka välittävät vanhuksista.

KIURUVEDELLÄ äänesti maanantaina 198 henkilöä, se on noin 3 prosenttia äänioikeutetuista. K-Supermarketissa äänesti 121 henkilöä ja kirkkoherranvirastossa 77.

 


Takaisin

Ei kommentteja.

Jätä kommentti

Nimi
Email
Kommentti
Varmistus:
päivitä kuva klikkamalla