Sunnuntai 27.9.2020 Nimipäivät: Vesa ja Torolf
VIIKON KYSYMYS
UUTISET
BLOGIT

Kiuruvesi-lehden blogistit jakavat elämänsä kohokohdat sekä ei niin mahtavat kokemuksensa.
VIERASKYNÄ
FACEBOOK
INSTAGRAM
@kiuruvesilehti

Eläinsairaalan avajaiset joulukuussa

Savon eläinsairaala parantaa eläinten hyvinvointia, kun kuljetusmatkat lyhenevät.
Savon eläinsairaala parantaa eläinten hyvinvointia, kun kuljetusmatkat lyhenevät.

05.11.2014 Jaana Selander

SAVON eläinsairaalan tilojen harjannostajaisia vietetään huomenna torstaina. Savon eläinsairaalan kustannusarvio on  noin 890 000 euroa. Hevosklinikan tilat on peruskorjattu ja laajennettu eläinsairaalaksi.
  Rakennusinvestointi on toteutettu Pohjois-Savon liiton myöntämällä Euroopan aluekehitysrahaston tuella. EU-rahoituksella on hankittu myös eläinlääkäriauto. Savon eläinsairaala -projektin kokonaisbudjetti on 1,59 miljoonaa euroa.
   Projektin toteuttamisen lähtökohtana on ollut hevosten- ja tuotantoeläinten hoitoon erikoistuneiden eläinlääkärien erikoistumispaikan luominen Itä-Suomeen. Koulutusyhteistyön syventämistä suunnitellaan Helsingin yliopiston kanssa.
   Eläinsairaalan toimintaa pyörittämään on perustettu Savon eläinsairaala Oy, joka tarjoaa palveluitaan 10.12.2014 alkaen. Yhtiön palveluksessa työskentelee kolme eläinlääkäriä sekä hoitajaa.
Savon eläinsairaalan avajaisia vietetään tiistaina 9. päivänä joulukuuta. Tilaisuudessa pääsee tutustumaan eläinsairaalan tiloihin, eläinlääkäriautoon sekä henkilöstöön.

 


Takaisin

Ei kommentteja.

Jätä kommentti

Nimi
Email
Kommentti
Varmistus:
päivitä kuva klikkamalla