Lauantai 23.3.2019 Nimipäivät: Akseli ja Axel
VIIKON KYSYMYS
UUTISET
BLOGIT

Kiuruvesi-lehden blogistit jakavat elämänsä kohokohdat sekä ei niin mahtavat kokemuksensa.
VIERASKYNÄ
FACEBOOK
INSTAGRAM
@kiuruvesilehti

Maakuntaviesti ensi vuonna Kiuruvedellä

Orvokki Mäyrä hiihti kakkososuuden joukkueessa, joka tuli hopealle naisaikuishiihtäjien joukkuesarjassa.
Orvokki Mäyrä hiihti kakkososuuden joukkueessa, joka tuli hopealle naisaikuishiihtäjien joukkuesarjassa.

18.02.2015 Jaana Selander

POHJOIS-SAVON maakuntaviesti hiihdetään ensi vuonna Kiuruvedellä. Kiuruveden Urheilijat vastaanotti maakuntaviestikapulan Lapinlahden maakuntaviestissä laskiaisena.
  Urheilijoiden puheenjohtaja Kari Saastamoinen kertoo, että maakuntaviestin järjestelyt ovat vasta aluillaan. Hiihdon ajankohtaa ja paikkaa ei ole vielä päätetty. Hiihtoajankohta sijoitetaan joka tapauksessa kansalliseen ja kansainväliseen hiihtokalenteriin niin, ettei tule päällekkäisyyksiä.
 Maakuntaviesti hiihdettiin Kiuruvedellä viimeksi vuonna 2008. Maakuntaviesti tuo paikkakunnalle useita satoja hiihtäjiä, Lapinlahdella joukkueita oli seitsemisenkymmentä. Saastamoinen sanoo, että maakuntaviestistä tehdään talvinen koko perheen ulkoilutapahtuma.
 
LAPINLAHDELLA sunnuntaina hiihdetyssä maakuntaviestissä parhaiten menestyi Kiuruveden Urheilijoiden naisaikuishiihtäjien joukkue (Tarja Viertorinne, Orvokki Mäyrä ja Pirkko Jaakola-Juntunen), naiset saavuttivat hopeaa Mäntylahden Vedon jälkeen.
 Miesveteraanijoukkueista parhaiten menestyi KiurU 1 (Kari Saastamoinen, Antero Autio, Martti Tenhunen ja Asko Kumpulainen), joukkue sijoittui kovatasoisessa veteraaniviestissä neljänneksi. Kiuruveden Urheilijoilla oli maakuntaviestissä kuusi joukkuetta, näistä neljä osallistui miesveteraanien sarjaan. Kiuruveden Teräksellä oli maakuntaviestissä yksi joukkue, se sijoittui miesveteraanien sarjassa kuudenneksi.

 


Takaisin

Ei kommentteja.

Jätä kommentti

Nimi
Email
Kommentti
Varmistus:
päivitä kuva klikkamalla