Lauantai 23.3.2019 Nimipäivät: Akseli ja Axel
VIIKON KYSYMYS
UUTISET
BLOGIT

Kiuruvesi-lehden blogistit jakavat elämänsä kohokohdat sekä ei niin mahtavat kokemuksensa.
VIERASKYNÄ
FACEBOOK
INSTAGRAM
@kiuruvesilehti

Hannakaisa Heikkistä uhattiin Helsingin taksissa

17.09.2015 Jaana Selander

KANSANEDUSTAJA Hannakaisa Heikkistä (kesk) uhkailtiin Helsingin taksissa tiistai-iltana. Heikkinen ei ole koskaan ennen kokenut vastaava. Taksi kimpaantui siitä, että Suomeen otetaan vastaan pakolaisia.
 Heikkinen sai kokea rajun pudotuksen tunnelmasta toiseen.
  – Vielä vartti sitten iloitsin mielestäni hyvin onnistuneesta keskustan maahanmuuttoa käsittelevän tupaillan juontamisesta. Sitten sain hetken keskustella ajankohtaisesta politiikasta Helsingin keskustanuorten kanssa. Helsingissä sataa ja siksi hyppäsin taksiin, vaikka matka puoluetoimistolta asunnolleni ei ole pitkä. Suomalainen taksikuski kysyi, että työskentelenkö pääministeri Sipilän lähellä. Sanoin niin tekeväni kansanedustajana. Sitten hän alkoi syyttämään hallitusta siitä, että mutiaisia tulee tänne.
  Taksikuski sanoi, että rajat pitäisi sulkea.
  – Yritin sanoa, ettei se onnistu, että me emme voi sulkea rajoja kansainvälisten sopimusten takia. Tämä toteamus laukaisi sellaisen solvausryöpyn, jota en ole ennen kuullut. Kuulemma idiootit ovat minut eduskuntaan äänestäneet, mutta eivät tee sitä toista kertaa. Hän myös kehotti minua olemaan varuillaan jatkossa ja sanoi, ettei minulla ole mitään asiaa siihen taksiin. Hän tietää nimeni ja osoitteeni, miten varuillaan tässä pitää olla? Koin tilanteen todella uhkaavana.
 Heikkinen ilmoitti episodista taksitarkastajalle ja eduskunnan turvallisuuteen.

 


Takaisin

Ei kommentteja.

Jätä kommentti

Nimi
Email
Kommentti
Varmistus:
päivitä kuva klikkamalla