Lauantai 23.3.2019 Nimipäivät: Akseli ja Axel
VIIKON KYSYMYS
UUTISET
BLOGIT

Kiuruvesi-lehden blogistit jakavat elämänsä kohokohdat sekä ei niin mahtavat kokemuksensa.
VIERASKYNÄ
FACEBOOK
INSTAGRAM
@kiuruvesilehti

Kynttilöillä lapsiperheiden joulupöytiin ruokaa

Lukion opiskelijakunnan hallitus järjesti perjantaina kynttiläkeräyksen. Heli Tikkanen (vas.) ja Heidi Kärkkäinen sytyttivät kynttilöitä yhdessä opiskelijakunnan kanssa.
Lukion opiskelijakunnan hallitus järjesti perjantaina kynttiläkeräyksen. Heli Tikkanen (vas.) ja Heidi Kärkkäinen sytyttivät kynttilöitä yhdessä opiskelijakunnan kanssa.

16.12.2015 Tiina Kilvensalmi

KIURUVEDEN lukion pihamaalle sytytettiin perjantaina kymmeniä kynttilöitä. Lukion opiskelijakunnan hallitus otti varaslähdön valon juhlaan. Sunnuntain Lucian päivän innoittamana lukiolaiset järjestivät kynttiläkeräyksen.
  Oppilaat ja opettajat ostivat lahjoituksena saatuja kynttilöitä opiskelijakunnalta. Tuotot lahjoitettiin Hyvä Joulumieli -keräykseen, jonka kautta autetaan lapsiperheitä. Keräyksen avulla tuodaan ruokaa vähävaraisten lapsiperheiden joulupöytiin hankkimalla heille ruokalahjakortteja. Päivän päätteeksi keräyksen tuotoksi tuli lähes 40 euroa.
  – Mietittiin hallituksen kokouksessa, että uutisia katsoessa huomaa, kuinka paljon olisi parannettavaa. Siitä syntyi idea, että voitaisiin tehdä porukalla jotain hyvää, kertoo opiskelijakunnan hallituksen sihteeri Heidi Kärkkäinen.
  Kynttiläkeräys toteutettiin kesken kiireisen koeviikon.
  – Koeviikko vaatii paljon keskittymistä, mutta saimme keräyksestä paljon positiivista palautetta, iloitsee Kärkkäinen.
 

VUODEN 2015 opiskelijakunta on aktiivinen. Joulukuun ajan se on pyörittänyt joulukalenteria, joka on tuonut piristystä lukio-opiskelijoiden arkeen.
  – Joulukalenteri on meillä jo perinne. Siinä hallitus kehittelee joka päivälle jotain kivaa, kertoo hallituksen puheenjohtaja Hermanni Härkönen.
  Ohjelmassa on ollut lumisota ilman lunta. Keräyspaperipalloja leviteltiin juhlasaliin ja onnekkaimmat saivat palloista palkintoja. Ympäri koulua tehtiin karkkikätköjä ja talvilakkiaisten tiimoilta vietettiin juhlavaatepäivää. Opettajien lapsuuskuvista arvuuteltiin henkilöitä ja glögitarjoilussa jaettiin myös piparkakkuja.
  – Meillä on hyvin aktiivinen porukka jolla saadaan paljon aikaan.  Tunnelma on rento ja niinpä ideatkin lentelevät. Opiskelijakunta on ollut aktiivisesti mukana myös opetushallituksen opetussuunnitelman uudistamisessa. He toteuttivat OPS 2016 -kyselyn, jolla selvitettiin Kiuruveden lukiolaisten mielipiteitä opetussuunnitelmasta, kertoo opiskelijakunnan ohjaava opettaja Mira Kokkonen.
  Opiskelijakunnan hallitus avasi myös oman Instagram-tilin, johon lisäillään kuvia tapahtumista ja tempauksista.
 

 


Takaisin

Ei kommentteja.

Jätä kommentti

Nimi
Email
Kommentti
Varmistus:
päivitä kuva klikkamalla