Maanantai 21.1.2019 Nimipäivät: Aune, Oona, Auni, Agnes ja Agneta
VIIKON KYSYMYS
UUTISET
BLOGIT

Kiuruvesi-lehden blogistit jakavat elämänsä kohokohdat sekä ei niin mahtavat kokemuksensa.
FACEBOOK
INSTAGRAM
@kiuruvesilehti

Yrittäjät palkittiin aktiivisuudesta

Savon Yrittäjien toimitusjohtaja Arto Nykänen (vas.), Kiuruveden Yrittäjien puheenjohtaja Tarja Arbelius ja Savon Yrittäjien puheenjohtaja Yrjö Ronkainen.
Savon Yrittäjien toimitusjohtaja Arto Nykänen (vas.), Kiuruveden Yrittäjien puheenjohtaja Tarja Arbelius ja Savon Yrittäjien puheenjohtaja Yrjö Ronkainen.

27.01.2016 Tiina Kilvensalmi

SAVON Yrittäjät palkitsi Kiuruveden Yrittäjät aktiivisesta toiminnasta jäsentensä asioiden ajamiseksi. Puheenjohtaja Tarja Arbelius otti palkinnon vastaan suurella ilolla.
  Savon Yrittäjät kehuivat Kiuruveden Yrittäjien kuntayhteistyön olevan huipputasoa. Yrittäjien myötävaikutuksella kaupunkiin on muun muassa palkattu elinkeinoasiamies. Viimeisimpiä yhteisiä projekteja kaupungin kanssa ovat olleet hienosti järjestetty Maakunnallinen Yrittäjäjuhla viime vuonna sekä alueen markkinointivideon tekeminen. Kiuruveden Yrittäjien viestintä ja markkinointi on kokonaisuudessaan monikanavaista ja asiantuntevaa.
  Yhdistyksen toiminta ja tapahtumia kehuttiin monipuolisiksi. Yrittäjät kantavat vaikuttavaa yhteiskuntavastuuta pitkäaikaistyöttömien työllistymisestä ollen mukana Tartu työhön -pilottihankkeessa. Myös oppilaitosyhteistyö on tiivistä ja Yrittäjät ovat mukana lukion kanssa tehtävässä Lyyti-hankkeessa. Yhdistys tukee ja kannustaa myös sivukylien yrittäjyyttä yhteistyössä Ylä-Savon Veturin kanssa.
  – Kiuruveden Yrittäjien hallitus on täynnä innovatiivisia yrittäjiä ja se haluaa luoda uusia kanavia toiminnan edistämiselle ja yrittäjyyden näkyvyydelle. Kiuruveden Yrittäjiä kuvaavat sanat valovoimaisuus, energisyys ja tahdonvoima. Yhdistys menee vaikka läpi harmaan kiven. Sisu ja uusiutumiskyky ovat vahvalla maaseutualueella toimivalle yrittäjäyhdistykselle tie menestykseen, Savon Yrittäjät ylistivät.

 


Takaisin

Ei kommentteja.

Jätä kommentti

Nimi
Email
Kommentti
Varmistus:
päivitä kuva klikkamalla