Keskiviikko 23.1.2019 Nimipäivät: Eine, Eini, Enni, Ingegerd ja Ingela
VIIKON KYSYMYS
UUTISET
BLOGIT

Kiuruvesi-lehden blogistit jakavat elämänsä kohokohdat sekä ei niin mahtavat kokemuksensa.
FACEBOOK
INSTAGRAM
@kiuruvesilehti

Viljelijöiden ääni kuuluviin traktorimarssilla Helsingissä

MTK-Kiuruveden puheenjohtaja Jukka Huuskonen toivoo traktorimarssille paljon viljelijöitä.
MTK-Kiuruveden puheenjohtaja Jukka Huuskonen toivoo traktorimarssille paljon viljelijöitä.

04.03.2016 Tiina Kilvensalmi

VILJELIJÄT ympäri Suomea lähtevät perjantaina 11. maaliskuuta traktorimarssille Helsinkiin Senaatintorille. MTK Pohjois-Savo järjestää linja-autokuljetuksen mielenilmaukseen lähteville viljelijöille.
– Tilanne on katastrofaalinen. Maatalouden kriisin ovat aiheuttaneet päättäjät.  Epäonnistunut maatalouspolitiikka on ajanut maatalouden tähän tilanteeseen. Traktorimarssilla viljelijät saavat äänensä kuuluviin. Toivomme Kiuruvedeltä lähtevän linja-auton täyteen väkeä. Viesti on saatava kuuluviin Brysseliin asti, painottaa MTK-Kiuruveden puheenjohtaja Jukka Huuskonen.
Huuskonen kertoo, että usealla tilalla maanviljely on kääntynyt kannattamattomaksi. Tähän vaikuttavat tukileikkaukset, maitokiintiöiden poistuminen, Venäjän pakotteet, tuottajahinnan lasku ja viimeisimpänä Mavin päätös siirtää viljelijätukien maksatuksia viikoilla eteenpäin.
– Kiuruvedelläkin muutama tila on joutunut lopettamaan. Kaikki kivet on käännetty, että tilat voisivat jatkaa. Useilla tiloilla ei voida enää maksaa laskuja, viestittää Huuskonen.

 


Takaisin

Ei kommentteja.

Jätä kommentti

Nimi
Email
Kommentti
Varmistus:
päivitä kuva klikkamalla