Keskiviikko 23.1.2019 Nimipäivät: Eine, Eini, Enni, Ingegerd ja Ingela
VIIKON KYSYMYS
UUTISET
BLOGIT

Kiuruvesi-lehden blogistit jakavat elämänsä kohokohdat sekä ei niin mahtavat kokemuksensa.
FACEBOOK
INSTAGRAM
@kiuruvesilehti

Kiuruvesi Lehti Oy maksaa osinkoa

06.04.2016 Jaana Selander

KIURUVESI LEHTI OY maksaa osinkoa osakkeenomistajilleen. Osingonjaosta teki päätöksen Lehti  Oy:n yhtiökokous viime viikolla hallituksen esityksen mukaisesti. Samalla hyväksyttiin vuoden 2015 tilinpäätös.
Tilikauden voitto siirretään vapaaseen pääomaan ja vapaasta pääomasta jaetaan osinkoa euro osakkeelta.  Yhtiön osakkeiden kokonaismäärä on 45 372 kappaletta. Yhtiökokouksessa oli edustettuna 31 prosenttia osakekannasta.
 

HALLITUKSEN  puheenjohtaja Eero Lämsä perustelee osingonjakoa sillä, että yhtiö on nyt velaton ja tehnyt viitenä peräkkäisenä vuonna voitollisen tuloksen, joten vuotta ja osaketta kohti osinko on 20 senttiä. Osingot ovat nostettavissa 28.4. alkaen.


KIURUVESI Lehti Oy on hankkinut yhtiölle omia osakkeita viime vuoden loppuun mennessä 8 920 kappaletta. Yhtiökokoukselta vuonna 2014 saamansa valtuuden mukaisesti osakkeet on  mitätöity. Osakkeenomistajia on nyt kaikkiaan 147.
 

TILIVUODEN 2015 tulos Kiuruvesi Lehti Oy:ssä oli hieman edellisvuotta parempi. Liikevoittoprosentti oli ennen veroja 15 prosenttia (ed. vuosi 13 %). Liikevaihto aleni 3 prosenttia.
  – Tuloksen vahvistumiseen vaikutti eniten se, että kuluja pystyttiin edelleen alentamaan, Lämsä toteaa.
Kiuruvesi-lehti työllistää viisi vakinaista työntekijää. Hallitus: Eero Lämsä (pj.), Juha Saastamoinen (vpj.) ja Arja Saastamoinen.
  Lehden tarkastettu levikki vuodelta 2014 on 5 813 kappaletta, lukijoita on noin 15 000. Kiuruvesi-lehti oli vuonna 2014 kuudenneksi suurin 1-päiväinen paikallislehti Suomessa  tarkastetulla levikillä mitattuna.
  Taloudellinen lama näkyy ilmoitustuottojen määrässä. Ilmoitustuotot ovat pysyneet silti melkein budjetoidun suuruisina. Lehden kestotilauksen hintaa korotettiin tämän vuoden alusta yhdellä eurolla.
  Kiuruvesi-lehden painopaikka vaihtui viime vuonna Lehtisepät-kirjapainoon Pieksämäelle tarjouskilpailutuksella.


 

 


Takaisin

Ei kommentteja.

Jätä kommentti

Nimi
Email
Kommentti
Varmistus:
päivitä kuva klikkamalla