Lauantai 23.3.2019 Nimipäivät: Akseli ja Axel
VIIKON KYSYMYS
UUTISET
BLOGIT

Kiuruvesi-lehden blogistit jakavat elämänsä kohokohdat sekä ei niin mahtavat kokemuksensa.
VIERASKYNÄ
FACEBOOK
INSTAGRAM
@kiuruvesilehti

Ylä-Savon Säästöpankki Optian konttorinjohtajaksi Ville Pekkala

Ylä-Savon Säästöpankki Optian konttorinjohtajana aloittaa ensi vuoden alusta Ville Pekkala.
Ylä-Savon Säästöpankki Optian konttorinjohtajana aloittaa ensi vuoden alusta Ville Pekkala.

23.12.2016 Tiina Kilvensalmi

SÄÄSTÖPANKKI Optian Kiuruveden, Iisalmen, Lapinlahden, Rautavaaran, Sonkajärven, Vieremän, Varpaisjärven ja Pyhäsalmen konttorit muodostavat 1.1.2017 alkaen Ylä-Savon aluekonttorin, jonka konttorinjohtajaksi on nimitetty Ville Pekkala. Pekkala toimi aikaisemmin Kiuruveden ja Pyhäsalmen konttorinjohtajana.
Ylä-Savon konttoreiden rahoituspäälliköt toimivat konttoreidensa asiakasvastuullisina esimiehinä 1.1.2017 alkaen. Tiina Sorvoja nimitettiin rahoituspäälliköksi Kiuruvedelle ja Pyhäsalmeen, Risto Hämäläinen Varpaisjärvelle, Rautavaaralle ja Lapinlahdelle. Iisalmessa, Sonkajärvellä ja Vieremällä rahoituspäällikkönä aloittaa Annukka Jyrkkänen.
Jenna Oikarinen on nimitetty hallinnon projektipäälliköksi liiketoimintojen tukitoimintoihin 16.12.2016 alkaen. Jenna Oikarinen toimi aikaisemmin Sonkajärven ja Vieremän konttorinjohtajana. 
Risto Savolainen on nimitetty yrityspalveluiden asiakkuusjohtajaksi 1.1.2017 alkaen, erityisosaamisalueena maa- ja metsätalous. Hän toimi aikaisemmin Lapinlahden konttorinjohtajana.
 

YLÄ-SAVO on merkittävä palvelualue Säästöpankki Optialle. Säästöpankki Optia panostaa pankkitoimintansa kehittämiseen Ylä-Savossa.  Palveluorganisaatiomuutosten avulla Optia pystyy vastaamaan kehittyviin asiakastarpeisiin entistä paremmin Ylä-Savon alueella. 
 

 


Takaisin

Ei kommentteja.

Jätä kommentti

Nimi
Email
Kommentti
Varmistus:
päivitä kuva klikkamalla