Tiistai 1.12.2020 Nimipäivät: Oskari ja Oskar
VIIKON KYSYMYS
UUTISET
BLOGIT

Kiuruvesi-lehden blogistit jakavat elämänsä kohokohdat sekä ei niin mahtavat kokemuksensa.
VIERASKYNÄ
FACEBOOK
INSTAGRAM
@kiuruvesilehti

Matkamessut: Karavaanaripaikkoja varattiin 10-kertaisesti

Timo Marjoniemen edessä oli miltei koko ajan jono, kun ihmiset varasivat karavaanaripaikkoja ja ostivat iskelmäpasseja.
Timo Marjoniemen edessä oli miltei koko ajan jono, kun ihmiset varasivat karavaanaripaikkoja ja ostivat iskelmäpasseja.

25.01.2017 Jaana Selander

ISKELMÄVIIKON tapahtumakoordinaattori Timo Marjoniemi otti vastaan karavaanareiden paikkavarauksia ja myi passeja Iskelmäviikolle hiki hatussa Helsingin Matkamessuilla viime viikolla.

KARAVAANARIPAIKKOJA myytiin Matkamessuilla kymmenkertainen määrä (301 paikkaa) siihen mitä edellisenä vuonna Kiuruveden osastolla. Myös iskelmäpasseja meni 15 prosenttia enemmän kuin edellisenä vuonna. 

  Karavaanarit olivat iloisia siitä, että tulevana kesänä he voivat ajaa etukäteen saamansa paikkanumero etulasissa suoraan parkkiin, eikä paikkanumeroa tarvitse jonottaa.
  Moni Kiuruveden osastolla pistäytynyt ei edes katsonut Iskelmäviikon ohjelmaa, vaan halusi ostaa iskelmäpassin ja paikan ihan vain hyvän tunnelman ja fiiliksen takia.  Kun sitten ihmiset tutustuivat kaupat tehtyään messuilla julkistettuun ohjelmaan, olivat ilmeet iloisia ja onnellisia. Ohjelmisto on sellainen, että se miellyttää karavaanariväkeä.
  Kiuruveden osastolle toivat ruuhkaa myös artsistit: Seinäjoen tangofinalisti Virpi Piippo, IskelmäMestari 2016 Hanna Hirvonen ja iskelmälaulukilpailusta stipendin saanut Marja Pisilä. Myös Iskelmäviikon ohjelmavastaava Juha Vartiainen lauloi. Hän esitti onnittelulaulun muun muassa Meiju Suvakselle. Haastattelussa Kiuruveden osastolla kävi tangokuningatar Erika Vikman, hän tulee Iskelmäviikolle tulevana kesänä. Messuosastolla nähtiin myös  1950-luvulta tuttu iskelmälaulaja Lasse Liemola, Suomen lähi- ja perushoitajaliitto SuPerin järjestöpäällikkö Satu Taiveaho ja keskustalainen kansanedustajapuoliso Antti Kaikkonen, hekin lupasivat panna mietintämyssyyn tulon Kiuruveden Iskelmäviikolle.

  Kiuruveden osastolla olivat mukana Iskelmäviikon lisäksi Spa Hotel Runni ja Kiuruvesi-lehti. Matkamessut ovat Pohjois-Euroopan suurin matkamessutapahtuma.
 

 


Takaisin

Ei kommentteja.

Jätä kommentti

Nimi
Email
Kommentti
Varmistus:
päivitä kuva klikkamalla