Tiistai 1.12.2020 Nimipäivät: Oskari ja Oskar
VIIKON KYSYMYS
UUTISET
BLOGIT

Kiuruvesi-lehden blogistit jakavat elämänsä kohokohdat sekä ei niin mahtavat kokemuksensa.
VIERASKYNÄ
FACEBOOK
INSTAGRAM
@kiuruvesilehti

Iskelmä Oy:n osakeanti toteutui täysimääräisesti

 Kuva viime kesän iskelmäviikolta. Lippukojussa tutkitaan ohjelmaa.
Kuva viime kesän iskelmäviikolta. Lippukojussa tutkitaan ohjelmaa.

01.02.2017 Jaana Selander

ISKELMÄ Oy:n osakeanti toteutui täysimääräisesti.  Osakkeita hankittiin 1000 kappaletta lokakuun 2016 ja tammikuun 2017  välisenä aikana. Osakeanti päättyi tiistaina.
  Osakkeenomistajissa on yrityksiä ja yksityisiä henkilöitä. Uusia osakkaita on yli 40.
  Osakkeita on hankittu 10 osakkeesta aina 100 osakkeeseen. Minimimerkintä oli 10 osaketta, merkintähinta oli 50 euroa osakkeelta.
  

UUUDET  osakkeenomistajat saavat ensimmäisenä vuonna jokaista 10 osaketta kohti iskelmäpassin tai kaksi iltalippua.
  Yhtiön alkuperäiset osakkaat ovat Hannu Niskanen (242 osaketta), Ilpo Brandt (242 osaketta),  Matti Nuutinen (242 osaketta), Heikki Komulainen (132 osaketta) ja Yrjö Waarna (242 osaketta). Iskelmä Oy on rekisteröity 24.6.2003.
  Yksi uusi osakas on ohjelmavastaava Juha Vartiainen, hän ei ole aiemmin omistanut yhtään osaketta.
Yhtiölle tulee osakeannista tuloa 50 000 euroa. Rahalla kehitetään tapahtumaa. Ensi vuonna iskelmäviikko juhlii 20-vuotistaivaltaan.
  Yhtiöllä on velkaa 30 000 euroa, mutta sen lyhentämiseen on olemassa oma ohjelmansa. Kiuruveden kaupungilla ja Iskelmä Oy:llä on yhteistyö- ja markkinointisopimus, joka on arvoltaan 40 000 euroa tänä vuonna.

VIIME  kesänä iskelmäviikolla oli 40 000 kävijää ja 728 vaunukuntaa.  Tälle vuodelle karavaanaripaikkoja on jo varattu 330.
  Yhdellä passilla iskelmävieraat käyvät keskimäärin kolmessa tapahtumassa. Tänä kesänä iskelmäpassilla pääsee 7 eri tapahtumaan (4 ilta- ja 3 päivätapahtumaa).

ISKELMÄVIIKON  (12.–16.7.) tulevan kesän ohjelmisto julkistettiin Matkamessuilla Helsingissä tammikuun 18.–22. päivinä.
  Ensi kesänä Iskelmäviikolla nähdään muun muassa Erin, Yö, Matti ja Teppo, Teemu Roivainen, Tarja Lunnas, Joel Hallikainen, Kake Randelin, Juhamatti ja Cat Cat.
Iskelmäviikolla järjestetään IskelmäMestari-laulukilpailu ja seniorit pääsevät kisaamaan myös laulumestaruuksista.
  Kilpailun semifinaali, finaalin karsinta ja finaali käydään IskelmäAreenalla, voittajat naisten ja miesten sarjoissa ovat selvillä lauantai-iltana 15.7.
  Iskelmäviikko kutsuu tänäkin vuonna IskelmäMestarit-laulukilpailun semifinaaliin  aiempina vuosina vähintään finaalin karsintaan yltäneitä laulajia (ei voittajia). Uusilla laulajilla on mahdollisuus päästä semifinaaliin esikarsinnoista, joita järjestetään eri puolilla Suomea sekä Ruotsissa ja myös Gran Canarialla.
 

 


Takaisin

Ei kommentteja.

Jätä kommentti

Nimi
Email
Kommentti
Varmistus:
päivitä kuva klikkamalla