Tiistai 1.12.2020 Nimipäivät: Oskari ja Oskar
VIIKON KYSYMYS
UUTISET
BLOGIT

Kiuruvesi-lehden blogistit jakavat elämänsä kohokohdat sekä ei niin mahtavat kokemuksensa.
VIERASKYNÄ
FACEBOOK
INSTAGRAM
@kiuruvesilehti

Kolarissa loukkaantunut mies menehtyi

10.02.2017

PERJANTAIAAMUNA Kiuruvedellä Iisalmentiellä tapahtuneessa kuorma-auton ja henkilöauton välisessä kolarissa vakavasti loukkaantunut iisalmelainen vuonna 1983 syntynyt mies menehtyi Kuopion yliopistollisessa sairaalassa.


HÄTÄKESKUKSEEN ilmoitettiin perjantaiaamuna ennen kahdeksaa sattuneesta henkilöauton ja kuorma-auton välisestä kolarista. Henkilöauto oli törmännyt samaan suuntaan matkalla olleen kuorma-auton perään Hingunniemen risteyksen lähellä. Kuorma-auto oli pysähdyksissä, koska edellä oleva auto oli kääntymässä tieltä. Jostain syystä kuorma-auton takaa tullut henkilöauto ei jarruttanut ajoissa, vaan törmäsi kuorma-auton lavan oikeaan takakulmaan. Lava painoi henkilöauton rakenteita kasaan. Peräänajo tapahtui suoralla tieosuudella.


TÖRMÄYKSESSÄ menehtynyt mies oli liikkeellä yksin. Henkilöauto vaurioitui törmäyksessä pahoin ja kuorma-autoonkin aiheutui peräosaan vaurioita. Kuorma-auton kuljettaja ei loukkaantunut törmäyksessä. Paikalla oli useita pelastuslaitoksen yksiköitä. Liikenne sujui onnettomuustutkinnan aikana viereisen ajokaistan kautta. Poliisi tutkii onnettomuuden syytä.
 

 


Takaisin

Ei kommentteja.

Jätä kommentti

Nimi
Email
Kommentti
Varmistus:
päivitä kuva klikkamalla