Lauantai 28.11.2020 Nimipäivät: Heini ja Sten
VIIKON KYSYMYS
UUTISET
BLOGIT

Kiuruvesi-lehden blogistit jakavat elämänsä kohokohdat sekä ei niin mahtavat kokemuksensa.
VIERASKYNÄ
FACEBOOK
INSTAGRAM
@kiuruvesilehti

Vaatekauppias Hannu Autio eläkkeelle

Vaatekauppa Hannun yrittäjä Hannu Autio  jää eläkkeelle kesän kynnyksellä. Autio toivoo, että liikkeelle löytyisi vielä jatkaja.
Vaatekauppa Hannun yrittäjä Hannu Autio jää eläkkeelle kesän kynnyksellä. Autio toivoo, että liikkeelle löytyisi vielä jatkaja.

15.02.2017 Tiina Kilvensalmi

VAATEKAUPPA Hannun yrittäjä Hannu Autio (65) on puvustanut kiuruvetisiä arkeen ja juhlaan jo 20 vuoden ajan. Nyt Autio valmistautuu eläkepäiviin. Hän suunnittelee sulkevansa liikkeen ovet kesän kynnyksellä.
Hannu Autio aloitti kaupan alalla työskentelyn vuonna 1967 Osuuskauppa Elossa. Vuonna 1997 Autio perusti oman vaateliikkeensä, kun huomasi, että kysyntää on.
  – Asiakkaita on ollut koko ajan mukavasti naapurikuntia ja Etelä-Suomea myöten. Yrittäjänä oleminen on ollut kaikin puolin mukavaa, vaikka vapaita ja lomia ei ole ollut liiaksi, kun liikettä pyörittää yksin. Olisi hienoa, jos liikkeelle löytyisi vielä jatkaja.
Vaatekauppa Hannusta löytyvät nuorten, naisten ja miesten vaatteet. Hannu on mestari puvustamaan miehiä.
  – Miehet tulevat liikkeeseen ja sanovat, että pitäisi saada juhlavaatteet. Vartissa miehille löytyy sopivan kokoinen puku.
  Tänään keskiviikkona Vaatekauppa Hannussa alkaa loppuunmyynti.
 

 


Takaisin

Ei kommentteja.

Jätä kommentti

Nimi
Email
Kommentti
Varmistus:
päivitä kuva klikkamalla