Tiistai 1.12.2020 Nimipäivät: Oskari ja Oskar
VIIKON KYSYMYS
UUTISET
BLOGIT

Kiuruvesi-lehden blogistit jakavat elämänsä kohokohdat sekä ei niin mahtavat kokemuksensa.
VIERASKYNÄ
FACEBOOK
INSTAGRAM
@kiuruvesilehti

Heiskaset ostavat Konekeskon varaosaliiketoiminnan Kuopiossa

05.04.2017

VELJEKSET  Heiskanen Oy ostaa huhtikuun alussa Konekesko Oy:n varaosaliiketoiminnan Kuopiossa (Toivala). Tavoitteena on panostaa asiakaspalveluun ja palvella asiakkaita kokonaisvaltaisesti koneiden hankinnasta luotettavaan varaosapalveluun. 
  – Haluamme vastata siitä, että työkoneet ovat asiakkaalla toiminnassa ja kunnossa erityisesti sesonkiaikana. Mm. Koneurakoinnissa tämä nykyisin tarkoittaa, että usein ympäri vuoden Toimiva Kone -konseptin mukaisesti tarjoamme työkoneisiin liittyvän kokonaisratkaisun sisältäen myös osaavan varaosapalvelun, toteaa kauppias Arto Heiskanen.
  Konekeskon Kuopion varaosien henkilöstö siirtyy Veljekset Heiskanen Oy:n palvelukseen ja jatkaa vanhoina työtekijöinä. Kuopion K-maatalous myymälässä on jatkossa viisi työntekijää.
  Kauppiaat Arto ja Harri Heiskanen toimivat K-maatalouskauppiaina Kuopiossa ja Iisalmessa. K-Rauta- ja K-maatalouskauppaa veljekset tekevät Vieremällä, Suonenjolla ja Kiuruvedellä. Vieremän, Suonenjoen ja Kiuruveden K-Raudat uudistuivat maaliskuun aikana. Yrityksen liikevaihto on 36 miljoonaa euroa ja palveluksessa 45 kaupan alan ammattilaista.
 

 


Takaisin

Ei kommentteja.

Jätä kommentti

Nimi
Email
Kommentti
Varmistus:
päivitä kuva klikkamalla