Tiistai 1.12.2020 Nimipäivät: Oskari ja Oskar
VIIKON KYSYMYS
UUTISET
BLOGIT

Kiuruvesi-lehden blogistit jakavat elämänsä kohokohdat sekä ei niin mahtavat kokemuksensa.
VIERASKYNÄ
FACEBOOK
INSTAGRAM
@kiuruvesilehti

Minna Liljalle kultaa kahvakuulassa

Minna Lilja tähtää kahvakuulan MM-kisoihin Etelä-Koreaan. Kuva EM-kisoista Latviasta.
Minna Lilja tähtää kahvakuulan MM-kisoihin Etelä-Koreaan. Kuva EM-kisoista Latviasta.

17.05.2017

KAHVAKUULAILIJA Minna Lilja voitti kahvakuulan EM-kisossa Latvian Daugavpilsissa viime viikolla kultaa, hopeaa ja kaksi pronssia.
  Minna Liljan ensimmäinen kisapäivä oli lauantaina naisten OALC:ssä eli yhden käden rinnalle vedossa ja työnnössä. Lilja sijoittui 16+ kg:n 68 painoluokan yleisessä sarjassa kolmanneksi tuloksella 144. Se oli Liljan uusi ennätys, sillä viimeinen ennätys oli 126. Sarjassa tuli Suomeen kolmoisvoitto. Veteraanisarjassa Lilja oli samalla tuloksella toisena.
  Sunnuntain kisapäivänä oli vuorossa 16 kilon tempaus. Jälleen Lilja paransi omaa ennätystään tuloksella 218 sijoittuen kolmanneksi. Veteraanisarjassa samalla tuloksella voitto tuli kirkkaasti.
  – Vuosi sitten voitin Euroopan mestaruuden tuloksella 205, se kertoo paljon tämän vuoden tasosta. Kisaviikonloppu matkoineen oli todella tiivis ja rankka. Sijoitukset ja mitalit ovat mukava lisä harrastuksessa, mutta tyydyttävintä on nähdä työn tuottavan tulosta ja nautin suunnattomasti omista ennätyksistäni, Lilja kertoo.
  Lilja on tehnyt pohjatyötä edellisen valmentajansa, Jani Bankowskin, kanssa useamman vuoden ajan ja viime marraskuusta häntä alkoi valmentaa hyvinkääläinen Minna Silvennoinen.
Seuraavaksi Lilja osallistuu painonnoston Masters SM-kisoihin kesäkuussa. Seuraava päätavoite on kahvakuulan MM-kisat marraskuussa Soulissa, Etelä-Koreassa.
 

 


Takaisin

Ei kommentteja.

Jätä kommentti

Nimi
Email
Kommentti
Varmistus:
päivitä kuva klikkamalla