Lauantai 28.11.2020 Nimipäivät: Heini ja Sten
VIIKON KYSYMYS
UUTISET
BLOGIT

Kiuruvesi-lehden blogistit jakavat elämänsä kohokohdat sekä ei niin mahtavat kokemuksensa.
VIERASKYNÄ
FACEBOOK
INSTAGRAM
@kiuruvesilehti

Kiuruveden Urheilijat ja LähiTapiola Itä solmivat kahden vuoden sponsorisopimuksen

Kuvassa vasemmalta lukien Hanna Plosila, Sara Francis ja Kari Saastamoinen. Kuva: Anu Laitinen.
Kuvassa vasemmalta lukien Hanna Plosila, Sara Francis ja Kari Saastamoinen. Kuva: Anu Laitinen.

18.05.2017 Anu Laitinen

Kiuruveden Urheilijat ja LähiTapiola Itä solmivat tänään torstaina Kiuruvedellä kahden vuoden sponsorisopimuksen. Sopimuksella tuetaan seuran toimintaa sekä nuoria urheilijoita.
– Vaikka sopimus tehdään seuran kanssa, niin sponsoroinnilla LähiTapiola näkyy muun muassa pikajuoksija Sara Francisin sekä moukarinheittäjä Tommi Remeksen kilpailuasusteissa, kertoo LähiTapiola Idän markkinointi- ja viestintäpäällikkö Hanna Plosila.
– Olin todella yllättynyt miten isosti Kiuruveden Urheilijat toimivat. On huippu-urheilijoita, mutta myös paljon eri lajien harrastajia, Plosila jatkaa.
Sopimuksen allekirjoitti Kiuruveden Urheilijoiden puheenjohtaja Kari Saastamoinen.
Sponsorisopimuksen puitteissa LähiTapiola Itä ja Kiuruveden Urheilijat järjestävät kesäkuussa Riemuolympialaiset, joka on suunnattu 3-8-vuotiaille lapsille.

Sara Francis ja Tommi Remes edustavat Kiuruveden Urheilijoita. Toukokuun alussa Francis oli kahden viikon harjoitusleirillä Teneriffalla. Leiriltä haettiin nopeutta ja voimaa tulevaa kilpailukautta ajatellen. Ensimmäiset kilpailut Sara juoksee 26. toukokuuta Joensuussa. Matkana 100 metriä.
– Aion juosta niin lujaa kuin pääsen, hän kertoo.
Tavoitteena 16-vuotiaalla Saralla on juosta alle 12 sekunnin aika. Kesän tähtäin on päästä nuorten EM-kilpailuihin Italiaan. Valintaa ajatellen Saran tulee alittaa 11.95 aika 100 metrillä.

Tommi Remes opiskelee ja valmentautuu Tanhuanvaarassa. Hänen valmentajaan toimii moukarinheiton olympiavoittajan Juha Tiaisen veli Sakari Tiainen.

 


Takaisin

Ei kommentteja.

Jätä kommentti

Nimi
Email
Kommentti
Varmistus:
päivitä kuva klikkamalla