Lauantai 28.11.2020 Nimipäivät: Heini ja Sten
VIIKON KYSYMYS
UUTISET
BLOGIT

Kiuruvesi-lehden blogistit jakavat elämänsä kohokohdat sekä ei niin mahtavat kokemuksensa.
VIERASKYNÄ
FACEBOOK
INSTAGRAM
@kiuruvesilehti

Uimahalliin ehtii vielä kimppakyydillä

05.07.2017

REMONTTIIN valmistautuva Kiuruveden uimahalli edistää kimppakyytien käyttöä. Uimahalli on tarjonnut kesäkuusta alkaen kimppakyytitarjouksen.
  Mikäli uimahalliin tulee asiakkaaksi Kiuruveden ympäristökunnista kolme maksavaa asiakasta, pääsee kuljettaja ilmaiseksi. Kaikkien on oltava yhtä aikaa kassalla.
  Kimppakyyti on tehokas tapa vaikuttaa niin parkkipaikkojen tilaan ja turvallisuuteen kuin hiilijalanjälkeen. Se säästää myös rahaa. Kotitaloukset käyttävät asumisen jälkeen eniten rahaa liikkumiseen. Autoilun kustannuksia voi alentaa sillä, että autoilijat kulkevat vastavuoroisesti toistensa kyydissä. Kimppakyytiläiset voivat myös tasata polttoainekustannuksia.
  Kiuruveden ja Iisalmen uimahallien ilmoitustauluilta löytyy lomakkeita, joilla voi etsiä ja tarjota kimppakyytejä.
  Kiuruveden uimahalli on auki viimeisen kerran sunnuntaina 16. heinäkuuta, kello 13 saakka. Kimppakyytitarjous on voimassa siihen asti.
  Uimahalli on Iskelmäviikolla 10.-16.7. poikkeuksellisesti avoinna koko viikon. Maanantaina ja tiistaina pääsee uimaan kello 14-21. Keskiviikosta perjantaihin uintiaikaa on kello 7-21, lauantaina kello 7-20 ja sunnuntaina kello 7-13. Kuntosalille pääsee maanantaina ja tiistaina kello 9-21 ja loppuviikosta uimahallin aukioloaikoina. Kuntosalipalvelu kuuluu samaan hintaan uinnin kanssa.
  Sen jälkeen alkaa valmistautuminen remonttiin. Vuonna 1976 valmistuneessa uimahallissa muun muassa uusitaan laatoituksia sekä parannetaan ilmanvaihtoa ja vedenkäsittelyjärjestelmää.
 

 


Takaisin

Ei kommentteja.

Jätä kommentti

Nimi
Email
Kommentti
Varmistus:
päivitä kuva klikkamalla