Lauantai 28.11.2020 Nimipäivät: Heini ja Sten
VIIKON KYSYMYS
UUTISET
BLOGIT

Kiuruvesi-lehden blogistit jakavat elämänsä kohokohdat sekä ei niin mahtavat kokemuksensa.
VIERASKYNÄ
FACEBOOK
INSTAGRAM
@kiuruvesilehti

Mittava remontti sulki Teboilin

 Remontti käynnistyi maanantaina ja kestää yli kuukauden. Ensin puretaan terassi pois, että päästään kiinni yhteen polttoainesäiliöön, joka on terassin alla. Kun säiliö on uusittu, terassi nikkaroidaan takaisin paikalleen. Yrittäjä Marko Huuskonen (vas.) seuraamassa remontin aloittamista, vasaran kanssa Asko Nivala.
Remontti käynnistyi maanantaina ja kestää yli kuukauden. Ensin puretaan terassi pois, että päästään kiinni yhteen polttoainesäiliöön, joka on terassin alla. Kun säiliö on uusittu, terassi nikkaroidaan takaisin paikalleen. Yrittäjä Marko Huuskonen (vas.) seuraamassa remontin aloittamista, vasaran kanssa Asko Nivala.

06.09.2017 Jaana Selander

TEBOILIN  huoltoasema on kiinni 1–1,5 viikkoa mittavan remontin takia. Huoltoasemalla uusitaan vanhat polttoainesäiliöt ja putkistot. Muutostöiden yhteydessä vaihdetaan myös maa-aines. Remontti käynnistyi maanantaina ja Teboil suljettiin tiistaina.
  Yrittäjä Marko Huuskonen arvioi, että huoltoasema on kokonaan kiinni ainakin viikon. Polttoainejakelussa on keskeytys 6–8 viikkoa eli sen ajan minkä remontti kestää.
  – Huoltoasema avataan heti, kun tilanne sen sallii, Huuskonen kertoo.
Remontin kustannusarvio on noin 500 000 euroa.
  M. Huuskonen ja Oy Teboil Ab ovat solmineet pitkähkön huoltamosopimuksen, kun entinen sopimus päättyi.
  – Huoltamosopimuksen yhteydessä sovittiin, että vanhat säiliöt uusitaan.
Kyse on bensiinin, dieselin ja polttoöljyn polttoainesäiliöistä. Samalla säiliöt vaihtavat paikkaa huoltoaseman toiselle puolelle.
  – Myös raskaan kaluston mittarit tulevat Harrinpolun puolelle. Näin saadaan kompakti paketti ja raskaan kaluston on helpompi liikkua. Polttoaineen täyttö säiliöihin on ollut raskaalla kalustolla hankalaa liikenneympyrän puoleisessa päässä. 
  Polttoaineen asiakasmittarit pysyvät nykyisillä paikoillaan, mittarit uusittiin vuosi sitten syksyllä.
  – Myös kassalle maksu onnistuu edelleen kahdesta mittarista, raskaan kaluston liikennöitsijät voivat tankata automaatista jatkossa ympäri vuorokauden.
  Huoltoaseman palvelut säilyvät remontin jälkeen ennallaan, rakennuksen sisälle ei tehdä remonttia.
Teboililla on ratkaistu henkilöstön suhteen remonttiaika niin, että henkilöstö on sinä aikana ennakkoon talvilomalla. Vakinaisia työntekijöitä on viisi yrittäjän itsensä lisäksi
  – Kustannuksia tästä tulee, mutta polttoainesäiliöt ovat kunnossa jatkossa ainakin 20 vuotta.
Marko Huuskonen on ollut yrittäjänä Teboililla vuodesta 2009, sitä ennen hän oli osaosakkaana kymmenisen vuotta.
  Teboilin valtakunnallinen jakeluverkosto muodostuu 122 huoltoasemasta. Liikepaikasta riippuen aseman palveluihin kuuluu polttoaineiden lisäksi kahvio-ravintola, pikaruokaa, päivittäistavaroiden ja autotarvikkeiden myymälä sekä auton pesu ja huolto. Kiuruvedellä autojen huolto on katkolla vuoden päästä, kun 45 vuotta huoltomiehenä toiminut Erkki Kärkkäinen jää eläkkeelle.
  – Sitten mietitään, palkataanko hänen tilalleen uusi työntekijä vai ulkoistetaanko palvelu, aprikoi Huuskonen.

 


Takaisin

Ei kommentteja.

Jätä kommentti

Nimi
Email
Kommentti
Varmistus:
päivitä kuva klikkamalla