Lauantai 28.11.2020 Nimipäivät: Heini ja Sten
VIIKON KYSYMYS
UUTISET
BLOGIT

Kiuruvesi-lehden blogistit jakavat elämänsä kohokohdat sekä ei niin mahtavat kokemuksensa.
VIERASKYNÄ
FACEBOOK
INSTAGRAM
@kiuruvesilehti

Puistola on menossa vihdoin kaupaksi

Puistola on suojeltu rakennus.
Puistola on suojeltu rakennus.

27.10.2017 Jaana Selander

VALIVA Oy Heinäkylästä on jättänyt Puistolan päiväkodin rakennuksista ostotarjouksen. Tarjouksen kauppahinta on 5 000 euroa ja sen on allekirjoittanut toimitusjohtaja Ari Kärkkäinen. Tarjouskirjelmässään Ari Kärkkäinen kertoo, että Valiva Oy:n liiketoimintaan kuuluvat erilaiset tekniset konsulttipalvelut sairaaloille, lääke- ja elektroniikka teollisuudelle.Lisäksi hän ilmoittaa, että tiloihin on kaavailtu uutena pienimuotoista hienomekaanista kokoonpanotyötä sekä pienimuotoista kauppaliiketoimintaa omalta taholta ja ulkopuolisen yrittäjän toimesta. 
  Puistolan rakennusten tasearvo on 110 000 euroa.
  Kiinteistön huolto- ja käyttömenot ovat kaupungille vuosittain 15 000–20 000 euroa. Asemakaavassa rakennus on merkitty suojeltavaksi rakennukseksi: Kulttuurihistoriallisesti, rakenteellisesti tai taajamakuvan kannalta arvokas rakennus, jonka ominaispiirteet tulee korjaustöissä säilyttää.
 
KIURUVEDEN kaupungilla ei ole kiinteistölle käyttöä .Puistolan on toiminut varhaiskasvatuksen tilana.
  Kaupunginhallitus esittää valtuustolle, että se hyväksyy Valiva Oy:n tekemän ostotarjouksen Puistolan rakennuksista ja valtuuttaa teknisen palvelukeskuksen laatimaan ja allekirjoittamaan kauppakirjan.

 


Takaisin

Ei kommentteja.

Jätä kommentti

Nimi
Email
Kommentti
Varmistus:
päivitä kuva klikkamalla