Perjantai 23.2.2018 Nimipäivät: Aslak ja Bjarne
VIIKON KYSYMYS
UUTISET
BLOGIT

Kiuruvesi-lehden blogistit jakavat elämänsä kohokohdat sekä ei niin mahtavat kokemuksensa.
FACEBOOK

Puistola on menossa vihdoin kaupaksi

Puistola on suojeltu rakennus.
Puistola on suojeltu rakennus.

27.10.2017 Jaana Selander

VALIVA Oy Heinäkylästä on jättänyt Puistolan päiväkodin rakennuksista ostotarjouksen. Tarjouksen kauppahinta on 5 000 euroa ja sen on allekirjoittanut toimitusjohtaja Ari Kärkkäinen. Tarjouskirjelmässään Ari Kärkkäinen kertoo, että Valiva Oy:n liiketoimintaan kuuluvat erilaiset tekniset konsulttipalvelut sairaaloille, lääke- ja elektroniikka teollisuudelle.Lisäksi hän ilmoittaa, että tiloihin on kaavailtu uutena pienimuotoista hienomekaanista kokoonpanotyötä sekä pienimuotoista kauppaliiketoimintaa omalta taholta ja ulkopuolisen yrittäjän toimesta. 
  Puistolan rakennusten tasearvo on 110 000 euroa.
  Kiinteistön huolto- ja käyttömenot ovat kaupungille vuosittain 15 000–20 000 euroa. Asemakaavassa rakennus on merkitty suojeltavaksi rakennukseksi: Kulttuurihistoriallisesti, rakenteellisesti tai taajamakuvan kannalta arvokas rakennus, jonka ominaispiirteet tulee korjaustöissä säilyttää.
 
KIURUVEDEN kaupungilla ei ole kiinteistölle käyttöä .Puistolan on toiminut varhaiskasvatuksen tilana.
  Kaupunginhallitus esittää valtuustolle, että se hyväksyy Valiva Oy:n tekemän ostotarjouksen Puistolan rakennuksista ja valtuuttaa teknisen palvelukeskuksen laatimaan ja allekirjoittamaan kauppakirjan.

 


Takaisin

Ei kommentteja.

Jätä kommentti

Nimi
Email
Kommentti
Varmistus:
päivitä kuva klikkamalla