Lauantai 28.11.2020 Nimipäivät: Heini ja Sten
VIIKON KYSYMYS
UUTISET
BLOGIT

Kiuruvesi-lehden blogistit jakavat elämänsä kohokohdat sekä ei niin mahtavat kokemuksensa.
VIERASKYNÄ
FACEBOOK
INSTAGRAM
@kiuruvesilehti

Omni Oy:lle kunniamaininta

 Pirjo Manninen ja tytär Jaana Manninen ovat Omni Oy:n osakkaat, Jaana Mannisesta tulee aikanaan yrityksen jatkaja.
Pirjo Manninen ja tytär Jaana Manninen ovat Omni Oy:n osakkaat, Jaana Mannisesta tulee aikanaan yrityksen jatkaja.

13.12.2017 Jaana Selander

OMNI Yrityspalvelut Oy:lle ja toimitusjohtaja Pirjo Manniselle on myönnetty Kiuruveden Yrittäjien kunniamaininta.  Kunniamaininta tulee elinkeinojen ja yrittäjyyden kehittämisestä Kiuruvedellä. Kunniamaininta myönnettiin itsenäisyyspäivän aattona.
  Pirjo Manninen sanoo olevansa onnellinen huomionosoituksesta, koska se tulee työstä.
  Omni Oy sai hoitaakseen Kiuruveden kaupungin yrityskiinteistöt  kesäkuussa 2016. Kiuruveden Yrityskiinteistöt Oy on kaupungin omistama kiinteistöyhtiö, jonka toimialana on elinkeinoelämän edistäminen, mm. rakentamalla ja muutoin hankkimalla yritysten käyttöön toimitiloja, niiden isännöinti ja kunnossapito.
  – Olemme muuttaneet Yrityskiinteistöissä vanhoja rakenteita. Muun muassa kustannuksia on karsittu, on kilpailutettu, käyty sopimukset läpi esimerkiksi sen suhteen, mitkä kustannukset kuuluvat kiinteistön omistajille ja vuokralaiselle, se ei ole ollut aina selvää. Tästä lähdetään sitten tekemään pitkäjänteistä työtä, on aloitettu kuntokartoitukset kiinteistöissä ja seuraavaksi tehdään korjaussuunnitelmat.
  Mannisen mukaan Kiuruvedelle pitäisi saada nykyaikaista yritystilaa, tyhjät olemassa olevat tilat eivät välttämättä siihen sovellu, eikä vanhoja kiinteistöjä ole peruskunnostettu, on tehty yrittäjäehtoisia muutostöitä. Eniten kaivataan korkeaa tilaa, johon sopii nosturi ja tilaa, jossa vesi menee ja tulee.
 

OMNISSA on Manninen mukaan lukien 6,5 kokopäiväistä työntekijää. 
 – Omni on kasvanut asiakasyrittäjien kasvun myötä, asiakasyritykset luottavat yhä enemmän tehtäviä meille, näin yrittäjä voi keskittyä omaan bisnekseen. Meillähän hoidetaan koko taloushallinto, maksut, ostoreskontra, vakuutus- ja rahoitusasiat, investointien rahoitus.
 Perinteisen tilitoimiston työnkuva on muuttunut. Kuitteja ei enää tuoda kenkälaatikossa, vaan laskut kulkevat verkossa, tapahtumien seuranta on reaaliajassa.
Omnissa satsataan koulutukseen useita päiviä vuodessa. Koko henkilökuntaa koulutetaan. Muutoin ei pysy ajan hermolla.
  Omni Oy:ssä Pirjo Manninen on pääosakas ja osaosakas tytär Jaana Manninen. Manninen ei ole suunnitellut eläkkeelle jäämistä.
 

 


Takaisin

Ei kommentteja.

Jätä kommentti

Nimi
Email
Kommentti
Varmistus:
päivitä kuva klikkamalla