Tiistai 2.3.2021 Nimipäivät: Virve, Virva ja Fanny
VIIKON KYSYMYS
UUTISET
BLOGIT

Kiuruvesi-lehden blogistit jakavat elämänsä kohokohdat sekä ei niin mahtavat kokemuksensa.
VIERASKYNÄ
FACEBOOK
INSTAGRAM
@kiuruvesilehti

Uusimmat videot

Kiuruveden lukion abigaalan perinteisiin kuuluu abilaulu.

Kiuruveden lukion Wanhojen tanssit Kiurusalissa 15.2.2019.

Lapset ja nuoret esiintyvät Tulevaisuuden tähdet -konsertissa 26.1.2019 kahvila-ravintola Iltalypsyssä. Hengaa ja Svengaa -illan järjestävät Kiuruveden Musiikinystävät ja Iltalypsy.

 

Kirjasto-kulttuuitalo 10 vuotta. Perjantai-iltana 11.1.2019 Kiurusalissa konsertoi Iiro Rantala (piano), bassossa Timo Hirvonen ja rummuissa Jaska Lukkarinen.

Kirjasto-kulttuuritalon 10-vuotisjuhlien konsertti Tähtien jäljillä Kiurusalissa 12.1. Kaupunginjohtaja Jarmo Muiniekka soitti konsertissa kitaraa ja lauloi muun muassa Bob Dylania.

Ake Pääkkö on käynyt laulamassa Virranrannan palveluksessa vuosia talkoohengessä. Virranrannassa on myös useita vapaaehtoisia tanssittajia. Ake Pääkkö laulaa Nuoruusmuistoja, se on yksi suosituimmista kappaleista ikääntyneiden keskuudessa.

Vilho Hutun läksiäisiä vietettiin Haapakummussa perjantaina 16.11.2018. Ortodoksisen seurakunnan kanttorina tunnettu Huttu muuttaa Kausalaan tyttärensä luo. Läksiäisissä hän esitti kappaleen Laps olen Karjalan.

Reelin in the 70 -konsertti Kiurusalissa 17.11.2018. Esiintymisvuorossa Pirjo Kamaja ja The Wet Plugs. Kamaja esittää Bob Dylanin kuuluisan kappaleen Knockin On Heavens Door.

Metsolan yrittäjä Jouni Toppi tekee videoita Youtubeen yhden videon viikkovauhtia. Tässä hän pohtii markkinointia ja tulevaa Ämpäräpäevän tapahtumaa. Metsolan videoilla on miljoona katsojaa.

Aittokorven riistaukkojen perinteiset seurat Ilvesahon metsästysmajalla, päivällä miehet kävivät metsästämässä ja illalla pidettiin seurat.

Kotiseutuyhdistyksen järjestämällä kotiseuturetkellä tutustuttiin Niemiskylään, Aittojärveen ja Korpijokeen. Oppaana toiminut Leena Svärd kertoi muistoja Aittojärven Kulmalta.

Alakoululaisten liikuntatempaus huipentui sukkulaviestiin Kuorevirran urheilukentällä.

Karjalan lennoston 130 alokasta vannoi sotilasvalan Kiuruvedellä lauantaina 18.8. Juhlatilaisuus piti sisällään ohimarssin ja Hornetin ylilennon. Ohimarssin ottivat vastaan Karjalan lennoston komentaja, eversti Timo Herranen, veteraani Toivo Kurkkio ja kaupunginjohtaja Jarmo Muiniekka.

 

Santeri Hukkanen voitti Kiuruveen Teboilin -vahvin kisan perjantaina. Kisaamassa oli kahdeksan miestä ja kolme naista.

 

Kiuruvesi-seuran 70-vuotisjuhlassa nähtiin kuvaelma seuran historiasta. Ylä-Savo-seura houkutteli Kiuruvesi-seuraa liittymään Ylä-Savo-seuraan, mutta kiuruvetiset änkyrät eivät siihen lähteneet. Seppä Saastamoinenkin esiintyy katkelmassa.Videoarkisto

Vuoden 2019 videot
Vuoden 2018 videot
Vuoden 2017 videot
Vuoden 2016 videot
Vuoden 2015 videot
Vuoden 2014 videot
Vuoden 2013 videot
Vuoden 2003 videot
Vuoden 0000 videot

Takaisin