Tiistai 23.10.2018 Nimipäivät: Severi, Severin ja Sören
VIIKON KYSYMYS
UUTISET
BLOGIT

Kiuruvesi-lehden blogistit jakavat elämänsä kohokohdat sekä ei niin mahtavat kokemuksensa.
FACEBOOK
INSTAGRAM
@kiuruvesilehti

Uusimmat videot

Metsolan yrittäjä Jouni Toppi tekee videoita Youtubeen yhden videon viikkovauhtia. Tässä hän pohtii markkinointia ja tulevaa Ämpäräpäevän tapahtumaa. Metsolan videoilla on miljoona katsojaa.

Aittokorven riistaukkojen perinteiset seurat Ilvesahon metsästysmajalla, päivällä miehet kävivät metsästämässä ja illalla pidettiin seurat.

Kotiseutuyhdistyksen järjestämällä kotiseuturetkellä tutustuttiin Niemiskylään, Aittojärveen ja Korpijokeen. Oppaana toiminut Leena Svärd kertoi muistoja Aittojärven Kulmalta.

Alakoululaisten liikuntatempaus huipentui sukkulaviestiin Kuorevirran urheilukentällä.

Karjalan lennoston 130 alokasta vannoi sotilasvalan Kiuruvedellä lauantaina 18.8. Juhlatilaisuus piti sisällään ohimarssin ja Hornetin ylilennon. Ohimarssin ottivat vastaan Karjalan lennoston komentaja, eversti Timo Herranen, veteraani Toivo Kurkkio ja kaupunginjohtaja Jarmo Muiniekka.

 

Santeri Hukkanen voitti Kiuruveen Teboilin -vahvin kisan perjantaina. Kisaamassa oli kahdeksan miestä ja kolme naista.

 

Kiuruvesi-seuran 70-vuotisjuhlassa nähtiin kuvaelma seuran historiasta. Ylä-Savo-seura houkutteli Kiuruvesi-seuraa liittymään Ylä-Savo-seuraan, mutta kiuruvetiset änkyrät eivät siihen lähteneet. Seppä Saastamoinenkin esiintyy katkelmassa.

Kiuruveden Palloilijoiden jalispäivä-tapahtuma toi Kuorevirran kentälle KiuPan menestyneimmät tähdet Berat Sadikin ja Ilmari Niskasen.

Diandra esiintyi iltatorilla Kiinteistö Oy Kiurunkulman 30-vuotisjuhlassa. Lapset ja nuoret pääsivät opettamaan Diandralle flossausta ja esiintymään tähden kanssa toriyleisölle.

Heinäkylän Sikajuhlat houkuttelivat ennätysyleisön kyläntalolle. Vanhan ajan kyläjuhlien tunnelma toi paikalle 375 henkeä.

Kiuruveden kansalaisopiston Laulattaa -laululeirillä tehtiin uusi Kiuruvesi-laulu. Se on kokonaisuudessaan lasten ja leirin ohjaaja, musiikin maisteri Ulla-Sisko Jauhiaisen käsialaa.

Kaiken takana on nainen -musiikkinäytelmän harjoitukset kesäteatteri Eerolassa. Äänessä Tapani Lahti ja Minna Piippo. He laulavat Matin ja Tepon kappaletta Minä rakastan sua.

EU:n maatalousvaliokunta vieraili Anna-Stiina ja Matti Niskasen tilalla Luupuveden Kankaanpäässä. Yhdeksän meppiä tutustui 69 lehmän lypsyrobottitilaan.

Heidi ja Roni Waarna satsaavat hevosten kuntoutuspalveluihin. Lämminveriravuri Olga (The One and Only) vesikävelymatolla.

KiVon kevätnäytöksessä vierailtiin maailman laidalla. Esityksissä hehkui liikkumisen ilo sekä kaikui maailman rytmit.Videoarkisto

Vuoden 2017 videot
Vuoden 2016 videot
Vuoden 2015 videot
Vuoden 2014 videot
Vuoden 2013 videot
Vuoden 2003 videot
Vuoden 0000 videot

Takaisin