Maanantai 23.7.2018 Nimipäivät: Oili ja Olga
VIIKON KYSYMYS
UUTISET
BLOGIT

Kiuruvesi-lehden blogistit jakavat elämänsä kohokohdat sekä ei niin mahtavat kokemuksensa.
FACEBOOK
INSTAGRAM
@kiuruvesilehti

Uusimmat videot

Kiuruveden Palloilijoiden jalispäivä-tapahtuma toi Kuorevirran kentälle KiuPan menestyneimmät tähdet Berat Sadikin ja Ilmari Niskasen.

Diandra esiintyi iltatorilla Kiinteistö Oy Kiurunkulman 30-vuotisjuhlassa. Lapset ja nuoret pääsivät opettamaan Diandralle flossausta ja esiintymään tähden kanssa toriyleisölle.

Heinäkylän Sikajuhlat houkuttelivat ennätysyleisön kyläntalolle. Vanhan ajan kyläjuhlien tunnelma toi paikalle 375 henkeä.

Kiuruveden kansalaisopiston Laulattaa -laululeirillä tehtiin uusi Kiuruvesi-laulu. Se on kokonaisuudessaan lasten ja leirin ohjaaja, musiikin maisteri Ulla-Sisko Jauhiaisen käsialaa.

Kaiken takana on nainen -musiikkinäytelmän harjoitukset kesäteatteri Eerolassa. Äänessä Tapani Lahti ja Minna Piippo. He laulavat Matin ja Tepon kappaletta Minä rakastan sua.

EU:n maatalousvaliokunta vieraili Anna-Stiina ja Matti Niskasen tilalla Luupuveden Kankaanpäässä. Yhdeksän meppiä tutustui 69 lehmän lypsyrobottitilaan.

Heidi ja Roni Waarna satsaavat hevosten kuntoutuspalveluihin. Lämminveriravuri Olga (The One and Only) vesikävelymatolla.

KiVon kevätnäytöksessä vierailtiin maailman laidalla. Esityksissä hehkui liikkumisen ilo sekä kaikui maailman rytmit.

Mieskuoro Kiurun Laulu valmistautuu Rakkautta ja romantiikkaa -kevätkonserttiin. 10.5.2018 Kiurusalissa kuullaan serenadeja, rakkauslauluja ja rytmikästä iskelmää. Kuoroa johtaa Katja Aminoff.

Kansallisen veteraanipäivän juhlassa Kiurusalissa julkistettiin Veteraanimatrikkeli, jossa on yli 3000 veteraanin ja heidän perheenjäsentensä nimet. Lopuksi laulettiin yhteislauluna Maamme.

Pasi Pehkonen Blues Brothersina Kilimun konsertissa 17.5. Kiurusalissa kello 19.

Teatteriseurue Hulluviima esittää onnittelulaulun Jarmo Muiniekalle toimittaja pyynnöstä. Laulu rakentuu satunnaisille sanoille.

Nivan koulun kakkosluokkalainen Kerttu Utriainen voitti tenavatähtikilpailun kappaleella Tapio.

Rianna Penttinen voitti teinitähtikilpailun laululla Täydellinen elämä.

Virikeohjaaja Kaija Manninen toimii bingoemäntänä Rinnekodin torstaibingossa. Rinnekodin asukkaille järjestetään yhteistä toimintaa tuolijumpasta raamattupiiriin.Videoarkisto

Vuoden 2017 videot
Vuoden 2016 videot
Vuoden 2015 videot
Vuoden 2014 videot
Vuoden 2013 videot
Vuoden 2003 videot
Vuoden 0000 videot

Takaisin